Online bestellen

Bestel nu in de officiële RHIMA webshop. Bestel nu
  • Inhoud 10 liter
  • Verpakking Bag in Box
  • Artikelnummer 41000005
icon Product Omschrijving

Naglansmiddel voor horeca vaatwasmachines

Pro Wash Rinse is een neutraal, laagschuimend naglansmiddel speciaal ontwikkeld voor de machinale vaatwas. Pro Wash Rinse laat geen geur of smaak na en is biologisch afbreekbaar. Pro Wash Rinse is ontwikkelt op basis van een speciaal mengsel van niet-iogene oppervlakteactieve stoffen.

Dit unieke mengsel verlaagt de oppervlaktespanning en voorkomt druppelvorming aan het oppervlak en verkort de droogtijd. Tevens heeft Pro Wash Rinse een schuimremmende werking in de vaatwasmachine.

Bestel nu
Dit artikel online bestellen?
Naar webshop
Highlights

Gebruiksaanwijzing

Pro Wash Rinse is geschikt voor alle typen professionele vaatwasmachines met automatische dosering. De dosering is afhankelijk van de lokale omstandigheden. Pro Wash Rinse wordt gedoseerd bij een gebruiksconcentratie 0.1 – 0.3 gram per liter.

Verpakking

Pro Wash Rinse is verpakt in een 5 en 10L bag in box. Deze bag in box heeft een UN goedkeuring en bestaat uit een twee delen een zogenaamde binnenzak en een stevige omdoos. De bag in box is makkelijker in opslag en weegt 50-70% minder dan een normale jerrycan en tevens kan een gebruikte bag in bax gescheiden met het afval mee.

icon Technische
specificaties
Uiterlijk en geur
pH onverdund
Relatieve dichtheid

Heldere blauwe vloeistof met neutrale geur.

7

1.02 g/cm3