Korventransportmachine huren

RHIMA korventransportmachine zijn zeer moderne machines waarbij speciale aandacht is geschonken aan de ergonomie, het geluid en het milieu. Om het meeste uit uw vaatwasoplossing te krijgen, is goed advies toegepast op uw situatie van groot belang. Het is daarom goed te weten dat u met een partner als RHIMA kunt rekenen op meer dan 50 jaar ervaring. Arbeidsinzet, energieterugwinning, efficiënt werken, poleervrij afwassen en water-, zeep- en electraverbruik zijn aspecten die uitgebreid worden belicht in ons advies.

Wilt u zich volledig kunnen concentreren op het leiden van uw bedrijf of organisatie? Maar wilt u wel de vertrouwde RHIMA kwaliteit en service. Dan is het huren of leasen van een korventransportmachine wellicht iets voor u. Hiermee heeft u continuïteit in het wasresultaat waarmee uw interne en externe klanten tevreden zullen zijn. 

Alles over huur en lease  

Referentie: Het Godshuis

Het Godshuis is een Belgisch hotel met 64 kamers op viersterrenniveau, een brasserie en diverse seminarie- en feestzalen. Het hotel houdt honderd bruiloften per jaar, waarbij zij de diners serveren met luxe serviesgoed en dito glaswerk. Investeren in een goede spoelkeuken was daarom bepaald geen luxe.

"RHIMA dacht écht mee, zag ons project als een uitdaging en maakte een spoelkeuken op maat. Dit terwijl andere leveranciers al bang waren van een monumentale gewelvenkelder. Ook was RHIMA bereid om een degelijk financieel plan op te stellen. Kortom, we zitten qua niveau en gedachten op één lijn", aldus Rudi Leroy.

img