Het RHIMA concept

Servies wordt gebruikt, schoongemaakt, gebruikt en weer schoongemaakt. Er komt nooit een einde aan de stoet van glas, bestek en porselein; de vaatwascyclus is eeuwigdurend. Ook in uw spoelkeuken geldt: het werk is nooit klaar.

Uw vaatwascyclus, onze zorg

Onze vaatwasmachines staan centraal in de vaatwascyclus. Voor een blinkend eindresultaat is de logistiek eromheen net zo belangrijk. Daarom helpen wij u graag bij het inrichten van de organisatie en logistiek van uw vaatwasproces. Met ons RHIMA vaatwasconcept maken we uw afwascyclus maximaal efficiënt. Zo beheerst u meteen uw operationele kosten en kunt u op een duurzamen manier ondernemen. 

De 10 stappen van de vaatwascyclus

De vaatwascyclus bestaat uit 10 stappen:

  1. dekken
  2. afruimen
  3. aanvoeren
  4. sorteren
  5. voorspoelen en weken
  6. wassen
  7. drogen
  8. opnieuw sorteren
  9. transporteren
  10. opslaan

Uw vaatwascyclus onder de loep

Wij doorlopen met u alle 10 stappen. Per stap analyseren we uw situatie. Samen onderzoeken we waar het beter en goedkoper kan. We kijken verder dan alleen aanschafkosten. U krijgt van ons een helder overzicht van de totale kosten gedurende de hele levensduur. Dus ook van de operationele kosten, inclusief arbeid, energie, water, schoonmaakmiddelen en zelfs breuk. Want een glas dat breekt, is duur. Niet vanwege de prijs van het glas. Wel vanwege de kosten van uw medewerker die de scherven opruimt. Zo garanderen we u het beste resultaat tegen de laagste kosten.

Uw vaatwascyclus efficiënter

We zijn specialist in vaatwasmachines én vaatwasprocessen. Wij kijken naar uw hele vaatwascyclus. Daarom vindt u in ons assortiment ook transportwagens, korven, transportbanden, sorteerstations, omgekeerde osmose apparatuur, reinigingsmiddelen, waterontharders, kortom: alles voor een efficiënte vaatwascyclus.

Gratis advies nodig voor een optimaal vaatwasproces?

  Maak snel een afspraak!