Doorschuif- en combivaatwasmachines

Voor wie te veel vaat heeft voor een voorlader. Efficiënt, snel, zuinig, makkelijk en ergonomisch. Schitterende machines voor een blinkende vaat.
Benieuwd naar de mogelijkheden van deze doorschuivers?
Offerte

Lease uw horeca doorschuifvaatwasmachine bij RHIMA

Wilt u investeren in een nieuwe horeca doorschuifvaatwasmachine, maar wilt u niet uw eigen vermogen aanspreken? Dan biedt RHIMA u de mogelijkheid om vaatwassystemen te huren of leasen. U huurt of least onze machines voor een vast bedrag per maand, dus géén verassingen. En u houdt meer financiële ruimte over om te ondernemen.

Alles over huur en lease  

Of bent u misschien op zoek naar een tweedehands doorschuifvaatwasser? Ook daarvoor bent u bij RHIMA aan het goede adres. Al onze occasions zijn volledige gecontroleerd en waar nodig gereviseerd. Bekijk onze tweedehands vaatwassers. 

 

 

Referentie: Beluga Loves You

In de nieuwe inrichting van Beluga Loves You kan Servais Tielman dertig gasten ontvangen, waar dat voorheen zestig was. Zo kan hij meer aandacht aan de gasten geven en beter focussen op kwaliteit. Ook de spoelkeuken van het restaurant werd volledig opnieuw ingericht. “Wij wilden heel graag dat iedere ‘afdeling’ een eigen machine had”, aldus Servais. “Dus glaswerk, borden, bestek en keukengereedschappen allemaal in een eigen hoek en afwasmachine, zodat er geen kruisbesmetting plaatsvindt.” Daarom werd er onder meer een WD 7 doorschuiver inclusief voorwasmachine geplaatst.

Lees verder

img