RHIMA blog

In dit blog lees je alles over professionele vaatwasmachines en de techniek erachter. Wat zijn de meest gemaakte fouten. Verbreed je kennis met RHIMA!

Wat is het verschil tussen 230 en 400 Volt en hoe uit zich dat?

De professionele vaatwasmachines van RHIMA hebben meestal een 400 Volt aansluiting, maar waarom niet eentje van 230 Volt?

Lees verder

Onmisbare tips bij het vervangen van RHIMA bag-in-box vaatwasmiddel

Het vastklikken van de veiligheidskoppeling op het pak vaatwasmiddel is een eenvoudig taakje, maar toch geven wij je graag een aantal handige tips:

Lees verder

Hoe werkt energieterugwinning precies?

Nu energieprijzen en nutsvoorzieningen in heel Europa blijven stijgen, is het belangrijker dan ooit om prioriteit te geven aan…

Lees verder

7 Wist-je-datjes rondom het reinigen van wijnglazen

Op zaterdag 18 februari is het Nationale Drink Wijn dag. Daarom delen wij 7 wist-je-datjes rondom het reinigen van wijnglazen.

Lees verder

Vier misvattingen rondom het afwassen van bierglazen

Rond het afwassen van bierglazen heersen een aantal hardnekkige misverstanden. Lees deze blog en tap het beste biertje ooit.

Lees verder

6 Tips voor de aanschaf van een omgekeerde osmose installatie

Er worden diverse omgekeerde osmose installaties aangeboden, ook in diverse prijsklassen. Hoe kunt u hier een keuze uit maken?

Lees verder

FAQ: Wat is de beste plek voor een omgekeerde osmose installatie?

Moet een omgekeerde osmose installatie direct naast een professionele vaatwasmachine staan, of kan deze misschien wel in de kelder…

Lees verder

Wat maakt RHIMA’s vaatwassystemen duurzaam(er)?

RHIMA legt bij de ontwikkeling van haar vaatwassystemen veel focus op duurzaamheid. Door het toepassen van verschillende technieken…

Lees verder