RHIMA blog

In dit blog lees je alles over professionele vaatwasmachines en de techniek erachter. Wat zijn de meest gemaakte fouten. Verbreed je kennis met RHIMA!

Servies of plastic? Traditioneel is helemaal zo gek nog niet

Ga je voor servies of re-usables? Hoe maak je de afweging? Lees het in onze blog.

Lees verder

FAQ: Kan glaswerk in een korventransportmachine worden gewassen?

Als ondernemer in de horecabranche sta je voor talloze uitdagingen, waaronder het poleervrij houden van het glaswerk. Een veelgestelde vraag die wij ontvangen is of glazen ook in een korventransportmachine gewassen kunnen worden. Er bestaat namelijk het idee dat alleen een glazenspoelmachine geschikt is om glaswerk te wassen.

“Kan glaswerk in een korventransportmachine?” Dat is…

Lees verder

Schaarste op de arbeidsmarkt: 8 praktische tips om de werkomgeving van uw afwaskracht te verbeteren

Hoe zorg je ervoor dat de afwasmedewerker zijn baan leuk blijft vinden? Juist door een geweldige werkplek voor hem/haar te creëren.…

Lees verder

Wat is het verschil tussen 230 en 400 Volt en hoe uit zich dat?

De professionele vaatwasmachines van RHIMA hebben meestal een 400 Volt aansluiting, maar waarom niet eentje van 230 Volt?

Lees verder

Onmisbare tips bij het vervangen van RHIMA bag-in-box vaatwasmiddel

Het vastklikken van de veiligheidskoppeling op het pak vaatwasmiddel is een eenvoudig taakje, maar toch geven wij je graag een…

Lees verder

Hoe werkt energieterugwinning precies?

Nu energieprijzen en nutsvoorzieningen in heel Europa blijven stijgen, is het belangrijker dan ooit om prioriteit te geven aan…

Lees verder

7 Wist-je-datjes rondom het reinigen van wijnglazen

Op zaterdag 18 februari is het Nationale Drink Wijn dag. Daarom delen wij 7 wist-je-datjes rondom het reinigen van wijnglazen.

Lees verder

Vier misvattingen rondom het afwassen van bierglazen

Rond het afwassen van bierglazen heersen een aantal hardnekkige misverstanden. Lees deze blog en tap het beste biertje ooit.

Lees verder