Optimaliseer uw vaatwasproces en bespaar kosten

RHIMA horeca vaatwassers

Voor elke horecalocatie bekijken wij samen met de opdrachtgever naar de ideale oplossing en dat is meer dan alleen een uitstekende professionele vaatwasmachine leveren. Naast de afwasapparatuur optimaliseren wij de kwaliteit van uw wasproces. Wij kijken naar uw vaat, capaciteit, de logistiek, opslag, transport; eigenlijk naar alles wat ook maar iets met de vaat te maken heeft.

Met behulp van het RHIMA vaatwasconcept richten we uw vaatwasproces zo effectief en efficiënt mogelijk in. Want in zowel een kleine lunchroom als in een spoelkeuken van een groot hotel kan op het vaatproces veel kosten bespaard worden. Denk aan personeelkosten, kosten voor energie, water en vaatwasmiddel.

Wilt u een horeca vaatwasser aanschaffen? Wilt u weten hoe u uw vaatwasproces kunt optimaliseren? Komt u capaciteit te kort en vraagt u zich af welke winst te behalen is. Laat het ons gratis voorrekenen!

Maak een afspraak

Succesverhalen

Neem een kijkje in de keuken bij horeca ondernemers en hun RHIMA horeca vaatwasmachines.
 • Savor & Nosh

  Wanneer je een nieuw restaurant begint, zijn er vele keuzes die gemaakt moeten worden. Zo ook voor de spoelkeuken. Kies je voor een korventransportmachine…

  Bekijk de case
  • Leonardo Hotel

   Wat als je glazen wilt afwassen op een dakterras ver van de spoelkeuken? Kijk hoe Leonardo Hotel dit heeft opgelost.

   Bekijk de case
  • Juffrouw Tok

   Bij Juffrouw Tok leverde RHIMA met spoed binnen een paar dagen een nieuwe korventransportmachine

   Bekijk de case
  • Novotel Amsterdam City

   Novotel Amsterdam City zocht een machine met grote capaciteit

   Bekijk de case
  • Hotel Beveren

   RHIMA groeit mee met Van der Valk Hotel Beveren

   Bekijk de case
  • Veera

   De kracht van een voorwasmachine in een Indiaans restaurant waar veel rijst en curry's worden bereid.

   Bekijk de case
  • Restaurant VROEG

   Brand bij VROEG is aanleiding tot verbeteringen in de spoelkeuken

   Bekijk de case
  • Roosje

   Dankzij de RHIMA financial lease constructie kon café Roosje de glazenspoelmachine en osmose installatie afnemen.

   Bekijk de case

Voorbeeld installaties van horeca vaatwasser

Meer dan 20.000 RHIMA professionele vaatwasmachines vindt u verspreid over diverse locaties in Nederland. Maar ook in België en Duitsland vertrouwen onze klanten op onze horeca vaatwassers, én op onze service. Want besluit u een RHIMA vaatwasmachine aan te schaffen, dan kunt u rekenen op professionele begeleiding tijdens de lange levensduur: van installatie tot onderhoud. Er staat een goed opgeleid team van technische vakmensen klaar om ervoor te zorgen dat uw machine in optimale conditie blijft en jaar in jaar uit probleemloos voor een fantastisch afwasresultaat zorgt.
img

Parkstad Plaza

Bij Wereldrestaurant Parkstad Plaza in Kerkrade kunnen dagelijks 1.000 gasten dineren. Om de grote stroom vaat aan te kunnen, heeft Parkstad Plaza een spoelkeuken speciaal ingericht voor kopjes en glaswerk met de RHIMA WD-6 GLASS. Daarnaast is er een RHIMA QX 416 bandvaatwasmachine voor de borden en keukengerei en een WD-6 met osmose om het bestek streeploos schoon te krijgen.