Optimaliseer uw vaatwasproces en bespaar kosten

RHIMA horeca vaatwassers

Voor elke horecalocatie bekijken wij samen met de opdrachtgever naar de ideale oplossing en dat is meer dan alleen een uitstekende professionele vaatwasmachine leveren. Naast de afwasapparatuur optimaliseren wij de kwaliteit van uw wasproces. Wij kijken naar uw vaat, capaciteit, de logistiek, opslag, transport; eigenlijk naar alles wat ook maar iets met de vaat te maken heeft.

Met behulp van het RHIMA vaatwasconcept richten we uw vaatwasproces zo effectief en efficiënt mogelijk in. Want in zowel een kleine lunchroom als in een spoelkeuken van een groot hotel kan op het vaatproces veel kosten bespaard worden. Denk aan personeelkosten, kosten voor energie, water en vaatwasmiddel.

Wilt u een horeca vaatwasser aanschaffen? Wilt u weten hoe u uw vaatwasproces kunt optimaliseren? Komt u capaciteit te kort en vraagt u zich af welke winst te behalen is. Laat het ons gratis voorrekenen!

Maak een afspraak

Succesverhalen

Neem een kijkje in de keuken bij horeca ondernemers en hun RHIMA horeca vaatwasmachines.
 • De Roode Leeuw

  De op maat gemaakte RHIMA oplossing heeft het keukenproces versoepeld bij De Roode Leeuw

  Bekijk de case
  • Du Bistro

   Du Bistro vervangt een 32 jaar oude WD-6 met een nieuwe RHIMA machine

   Bekijk de case
  • Eendracht

   Zeilschip Eendracht kan zorgeloos afwassen aan boord dankzij de WD-4 marine versie.

   Bekijk de case
  • 't Misverstant

   't Misverstant bespaart tijd en ruimte met de RHIMA vaatwasapparatuur.

   Bekijk de case
  • Stadsbrouwerij Maastricht

   Stadsbrouwerij Maastricht tapt biertjes in hygiënisch schone glazen met RHIMA glazenspoelmachine

   Bekijk de case
  • Beluga Loves You

   Beluga Loves You haalt kwaliteit in huis met RHIMA apparatuur.

   Bekijk de case
  • Brut172

   Sterrenchef Hans van Wolde vertrouwt op de eenvoud en betrouwbaarheid van RHIMA machines

   Bekijk de case
  • Parkstad Plaza

   Limburgse horecaondernemer Danny Dang is RHIMA-fan

   Bekijk de case

Voorbeeld installaties van horeca vaatwasser

Meer dan 20.000 RHIMA professionele vaatwasmachines vindt u verspreid over diverse locaties in Nederland. Maar ook in België en Duitsland vertrouwen onze klanten op onze horeca vaatwassers, én op onze service. Want besluit u een RHIMA vaatwasmachine aan te schaffen, dan kunt u rekenen op professionele begeleiding tijdens de lange levensduur: van installatie tot onderhoud. Er staat een goed opgeleid team van technische vakmensen klaar om ervoor te zorgen dat uw machine in optimale conditie blijft en jaar in jaar uit probleemloos voor een fantastisch afwasresultaat zorgt.
img

Parkstad Plaza

Bij Wereldrestaurant Parkstad Plaza in Kerkrade kunnen dagelijks 1.000 gasten dineren. Om de grote stroom vaat aan te kunnen, heeft Parkstad Plaza een spoelkeuken speciaal ingericht voor kopjes en glaswerk met de RHIMA WD-6 GLASS. Daarnaast is er een RHIMA QX 416 bandvaatwasmachine voor de borden en keukengerei en een WD-6 met osmose om het bestek streeploos schoon te krijgen.