Glazenspoelmachines

Eenvoudig en fluisterstil of geavanceerd voor grote hoeveelheden poleervrij glaswerk. Onze glazenspoelmachines schitteren allemaal: zuinig, eenvoudig te bedienen, compleet en snel. Iedere RHIMA glazenspoelmachine wast met water dat warmer is dan 50 graden zodat het corona-virus niet verspreid wordt!
Vragen? Stel ze gerust.
Neem contact op

Glazenspoelmachine horeca

De glazenspoelers van RHIMA maken uw glazen, kopjes, schotels en andere kleine vaat moeiteloos schoon. De glazenspoelmachines zijn uitermate geschikt om los onder een bar te plaatsen maar kunnen ook in een (spoel)keuken een onderdeel vormen van meerdere vaatwasmachines om allerlei soorten vaat te wassen. 

Een glazenspoelmachine is meestal een voorlader vaatwasser die speciaal is ingesteld om glaswerk te reinigen. Denk daarbij uiteraard aan theeglazen, koffie kopjes en schoteltjes maar ook aan een wijnglas,champagneglas, collinsglas, longdrink glas, een tumbler, waterglazen en niet te vergeten bierglazen.

Osmose

Osmose apparatuur zorgt ervoor dat uw glazen poleervrij uit de vaatwasser komen. Het is niet meer nodig dat uw medewerkers de glazen met de hand poleren en dat scheelt u flink in de arbeidskosten. Afhankelijkvan het model glazenwasser dat u kiest is er een ingebouwde osmose of kan Rhima deze voor u er bij leveren.

Huren, leasen of kopen

Bij RHIMA kunt u een nieuwe glazenspoelmachine aanschaffen, bijvoorbeeld ons topmodel de WD 4 HR Glass. Bent u op zoek naar een goedkopere oplossing maar wilt u wel de vertrouwde RHIMA kwaliteit dan is een occasion wellicht iets voor u. Zowel een nieuwe glazenspoelmachine als een goedekope occasion kunt u bij Rhima leasen. U betaalt een vast laag bedrag per maand en geen grotere eenmalige investering. Lees alles over de huur en lease mogelijkheden.

img