Huren, leasen of kopen

Bij RHIMA kunt u een nieuwe professionele glazenspoelmachine aanschaffen, bijvoorbeeld ons de High Sparkle of het topmodel de WD 4 HR Glass. Bent u op zoek naar een goedkopere oplossing als de financiele situatie kopen niet toe laat? Maar wilt u wel de vertrouwde RHIMA kwaliteit en service. Dan is een tweedehands / occasion wellicht iets voor u.

Zowel een nieuwe glazenspoelmachine als een goedkope occasion kunt u bij RHIMA leasen. U betaalt een vast laag bedrag per maand en geen grotere eenmalige investering. Een High Sparkle glazenspoeler kunt u bijvoorbeeld huren vanag 9 euro per dag. 

Alles over huur en lease  

Referentie: DIEGO's Burgers

“Ik heb nooit eerder een RHIMA gehad, maar ik ben zo blij als een kind met de nieuwe vaatwasmachines”, aldus een enthousiaste Diego Buik. “Ik houd ervan als glas schoon en glimmend is en dat is het nu. In de oude situatie verloren wij veel tijd met het poleren van glazen, dagelijks zeker 30 tot 45 minuten. Dit is kostbare tijd waarin gasten nog weleens vergeten worden. Daarbij komt nog dat als het druk is, het poleren misschien niet zo goed gebeurt als je zou willen. En omdat we het glaswerk niet op tijd weg konden werken, liep de bar vol met vuile glazen. Het was zo erg dat we zelfs nieuw glaswerk bijkochten omdat we te weinig schone glazen beschikbaar hadden in de piekuren."

Lees verder

img