Online bestellen

Bestel nu in de officiële RHIMA webshop. Bestel nu
  • Inhoud 5 liter
  • Verpakking Bag in Box
  • Artikelnummer 40000011
icon Product Omschrijving

Vaatwasmiddel voor glazenspoeler

Pro Wash Glass is een alkalisch vloeibaar middel speciaal ontwikkeld voor de onze glazenspoelmachines, WD-4 en de High Sparkle. Pro Wash Glass bevat componenten die een effectieve reiniging geven en tevens glascorrosie en vervelende geur tegen gaat. De combinatie Pro Wash Glass, osmose water en een RHIMA glazenspoelmachine garandeert een 100% resultaat zonder poleren.

Bestel nu
Dit product online bestellen?
Naar webshop
Highlights

Geconcentreerd vloeibaar glazenwasmiddel voor een goede vuilverwijdering op glaswerk. Pro Wash Glass voorkomt nare geuren en vermindert glascorrosie.

Gebruiksaanwijzing

Pro Wash Glass wordt gedoseerd met de geïntegreerde doseerapparatuur. Voor een perfect resultaat geldt een dosering van 0.4-0.8 gram per liter, echter externe factoren kunnen de dosering beinvloeden. Bij een eerste toepassing van Pro Wash Glass eerst de doseerslangen spoelen om eventuele kristallisatie door productmenging te voorkomen.

Verpakking

Pro Wash Glass wordt verpakt in een 5 liter bag in box. Deze bag in box heeft een UN goedkeuring en bestaat uit twee delen: een zogenaamde binnenzak en een stevige omdoos. De bag in box is makkelijker in opslag en weegt 50-70% minder dan een normale jerrycan en tevens kan een gebruikte bag in box gescheiden met het afval mee.

icon Technische
specificaties
Uiterlijk en geur
pH onverdund
Relatieve dichtheid

Heldere vloeistof, neutrale geur.

13,5

1.219