Online bestellen

Bestel nu in de officiële RHIMA webshop. Bestel nu
  • Inhoud 10 liter
  • Verpakking Bag in Box
  • Artikelnummer 4000 0010
icon Product Omschrijving

Vaatwasmiddel voor verwijderen van eiwitten, zetmeel en vetten

Pro Wash Alpha is een alkalisch vloeibaar middel speciaal ontwikkeld voor de machinale vaatwas. Pro Wash Alpha bevat componenten die een effectieve reiniging geven. Door de gebalanceerde samenstelling worden etensresten zoals eiwitten, zetmeel en vetten probleemloos verwijderd. In combinatie met het bleekmiddel Pro Wash Omega, wordt uitstekende verwijdering van vlekken en aanslag gegarandeerd. Voorkomt kalkafzetting door toevoeging van sterke kalkbindende stoffen. 

Bestel nu
Dit product online bestellen
Naar webshop
Highlights

Gebruiksaanwijzing

Pro Wash Alpha wordt gedoseerd met de geïntegreerde doseerapparatuur. Voor een perfect resultaat geldt een dosering van 0.5- 1.0 gram per liter, echter externe factoren kunnen de dosering beïnvloeden. Bij een eerste toepassing van Pro Wash Alpha eerst de doseerslangen spoelen om eventuele kristallisatie door productmenging te voorkomen.

Verpakking

Pro Wash Alpha wordt verpakt in een 10 liter veilige, milieuvriendelijke bag-in-box verpakking. In combinatie met de veiligheidskoppeling die op de verpakking wordt geklikt vormt het een gesloten systeem met de doseerunit. Bij het aan- en loskoppelen is het uitgesloten om in direct contact te komen met het vaatwas- of naspoelmiddel; dus veilig voor de gebruiker.

icon Technische
specificaties
Uiterlijk en geur
pH onverdund
Relatieve dichtheid

Heldere vloeistof, neutrale geur.

> 13,5

1.219 g/cm3