Adviesprijs: € 6.965

Neem contact op met RHIMA voor de beste offerte. Offerte aanvragen
  • 450mm Doorvoerhoogte
  • 500x500mm Korfafmeting
  • 4 Wasprogramma's
icon Product Omschrijving

Voorlader voor grote borden en dienbladen

De RHIMA bedrijfsvaatwasmachine DR 53T is specifiek ontworpen om grote pannenkoekenborden, pizza­borden, gastronorm dienbladen, bake-off plateaus 400 x 600 mm en keukenmaterialen e.d. af te wassen. Deze voorlader heeft de waskracht en de binnenruimte van een zware doorschuifvaatwasser, maar oogt in totaal zeer compact. Deze machine is standaard uitgevoerd met afvoerpomp, naspoelmiddel - en wasmiddeldoseerunit, breaktank en naspoeldrukverhogingspomp. Deze machines heeft een zelfreinigingsprogramma, een thermisch geïsoleerde en energiebesparende boiler en een programmeerbare startfunctie bij het sluiten van de deur. 

Lees verder onder de foto's ->

Offerte aanvragen
Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
De RHIMA DR 53T is geschikt voor horecabedrijven zoals eetcafé’s, bistro’s, pannenkoeken- en pizza­restaurants, cafetaria’s, catering bedrijven, bedrijfsrestaurants, schoolkantines, afdelingskeukens van instellingen en voor alle andere keukens waar de afwas tot voor circa 80 maaltijden per dag moet worden verwerkt, inclusief alle keukenmaterialen.

De DR 53T is bijzonder geschikt om te plaatsen in die keukens waar de ruimte ontbreekt om een doorschuifmachine op te stellen.

Extra grote wasruimte

De doorvoerhoogte bedraagt maar liefst 450 mm en is daardoor geschikt voor grote materialen als roosters van afzuiging, RVS emmers en grote pannen. Bovendien is de wasruimte extra diep en is naast gastronorm dienbladen en GN-containers, zelfs geschikt voor bake-off plateaus en Euronorm kratten van 600 mm diep. De krachtige 1200 watt waspomp zorgt ervoor dat ook de zwaar vervuilde keukenmaterialen schitterend schoon gewassen worden.

Elektronische besturing

Door de elektronische besturing heeft de DR 53T vier wasprogramma’s (60, 120, 180 en 300 seconden). De vier wasprogramma’s zijn qua tijd instelbaar volgens uw eigen voorkeur. Tevens is er een zelfreinigingsprogramma voor het interieur van de machine aan het einde van de werkdag.

Soft start waspomp

De RHIMA DR 53T is standaard uitgerust met een soft start waspomp, die zorgt voor een rustige opstart van het wasproces en daardoor voor extra bescherming van breekbaar vaatwerk.

Indicator zout en regenereren

Deze voorlader geeft middels een indicatielampje automatisch aan wanneer zout toegevoegd moet worden aan de machine. Daarnaast geeft de machine automatisch aan wanneer een regeneratie uitgevoerd moet worden (gewoonlijk na 35, 50 of 80 wasbeurten afhankelijk van de waterhardheid).

Energiebesparende boiler

Als de machine niet constant wordt gebruikt, is het niet nodig dat de geïsoleerde boiler het naspoelwater constant op 85°C houdt. Over de hele dag gezien, staan de meeste machines langer standby dan dat ze effectief werken. Gedurende deze tijd schakelt de boiler terug naar een lagere standby-temperatuur, waardoor minder energie gevraagd wordt om de boiler op temperatuur te houden. Zodra er weer wordt gewassen, stijgt de temperatuur weer naar de vereiste 85 °C. 

Dubbelwandig en geïsoleerd

De DR 53T is geheel dubbelwandig en geïsoleerd uitgevoerd. Hierdoor straalt de machine weinig warmte uit (energiezuinig) en produceert de machine weinig geruis. Doordat de korfgeleiders diepgetrokken zijn in de zijwand en de wastank afgeronde hoeken heeft, is de binnenzijde eenvoudig schoon te maken.

Standaard levering inclusief
  • Roestvrijstalen naspoelboiler
  • Ingebouwde afvoerpomp
  • Ingebouwd naspoelmiddeldoseerapparaat
  • Ingebouwde wasmiddeldoseerunit
  • Breaktank en naspoeldrukverhogingspomp
  • 2 vaatkorven (1 bordenkorf, 1 universeelkorf en 1 bestekbeker óf 1 RVS basiskorf 500 x 610 mm, 1 plateau inzet en 1 gereedschapsmand)

Opties en accessoires
icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde

DR 53T

600 x 700x 1380

10120W/400V