Adviesprijs: € 6.150

Neem contact op met RHIMA voor de beste offerte. Offerte aanvragen
 • 450mm Doorvoerhoogte
 • 500x500mm Korfafmeting
 • 4 Wasprogramma's
icon Product Omschrijving

Voorlader voor grote borden en dienbladen

De RHIMA bedrijfsvaatwasmachine DR 53E Plus is specifiek ontworpen om grote pannenkoekenborden, pizza­borden, gastronorm dienbladen, bake-off plateaus 400 x 600 mm en keukenmaterialen e.d. af te wassen. Deze voorlader heeft de waskracht en de binnenruimte van een zware doorschuifvaatwasser, maar oogt in totaal zeer compact. De Plus uitvoering van de DR 53E is inclusief breaktank en naspoeldrukverhogingspomp. 

Lees verder onder de foto's ->

Offerte aanvragen
iconMedia

Documenten

Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
De RHIMA DR 53E Plus is geschikt voor horecabedrijven zoals eetcafé’s, bistro’s, pannenkoeken- en pizza­restaurants, cafetaria’s, catering bedrijven, bedrijfsrestaurants, schoolkantines, afdelingskeukens van instellingen en voor alle andere keukens waar de afwas tot voor circa 80 maaltijden per dag moet worden verwerkt, inclusief alle keukenmaterialen.

De DR 53E Plus is bijzonder geschikt om te plaatsen in die keukens waar de ruimte ontbreekt om een doorschuifmachine op te stellen.

Extra grote wasruimte

De doorvoerhoogte bedraagt maar liefst 450 mm en is daardoor geschikt voor grote materialen als roosters van afzuiging, RVS emmers en grote pannen. Bovendien is de wasruimte extra diep en is naast gastronorm dienbladen en GN-containers, zelfs geschikt voor bake-off plateaus en Euronorm kratten van 600 mm diep. De krachtige 1200 watt waspomp zorgt ervoor dat ook de zwaar vervuilde keukenmaterialen schitterend schoon gewassen worden.

Elektronische besturing

Door de elektronische besturing heeft de DR 53E Plus vier wasprogramma’s (60, 120, 180 en 300 seconden). De vier wasprogramma’s zijn qua tijd instelbaar volgens uw eigen voorkeur. Tevens is er een zelfreinigingsprogramma voor het interieur van de machine aan het einde van de werkdag.

Energiebesparende boiler

Als de machine niet constant wordt gebruikt, is het niet nodig dat de geïsoleerde boiler het naspoelwater constant op 85°C houdt. Over de hele dag gezien, staan de meeste machines langer standby dan dat ze effectief werken. Gedurende deze tijd schakelt de boiler terug naar een lagere standby-temperatuur, waardoor minder energie gevraagd wordt om de boiler op temperatuur te houden.

Dubbelwandig en geïsoleerd

De DR 53E Plus is geheel dubbelwandig en geïsoleerd uitgevoerd. Hierdoor straalt de machine weinig warmte uit (energiezuinig) en produceert de machine weinig geruis. Doordat de korfgeleiders diepgetrokken zijn in de zijwand en de wastank afgeronde hoeken heeft, is de binnenzijde eenvoudig schoon te maken.

Standaard levering inclusief
 • Roestvrijstalen naspoelboiler
 • Ingebouwd naspoelmiddeldoseerapparaat
 • Breaktank en naspoeldrukverhogingspomp
 • 2 vaatkorven (bordenkorf en universeelkorf)
 • 1 bestekbeker

Accessoires
 • Wasmiddeldoseerunit
 • Afvoerpomp
 • Waterontharder
 • Vaatkorven
icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde

DR 53E Plus

600 x 700x 1380

10120W/400V