Adviesprijs: € 5.588

Neem contact op met Rhima voor de beste offerte. Offerte aanvragen
 • 450mm Doorvoerhoogte
 • 500x500mm Korfafmeting
 • 3 Wasprogramma's
icon Product Omschrijving

De RHIMA bedrijfsvaatwasmachine DR 53E Plus is specifiek ontworpen om grote pannenkoekenborden, pizza­borden, gastronorm dienbladen, bake-off plateaus 400 x 600 mm en keukenmaterialen e.d. af te wassen. Deze voorlader heeft de waskracht en de binnenruimte van een zware doorschuifvaatwasser.

iconMedia
Sluiten

RHIMA DR 53E Plus

RHIMA DR 53E Plus

Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights

De RHIMA DR 53E Plus is geschikt voor horecabedrijven zoals eetcafé’s, bistro’s, pannenkoeken- en pizza­restaurants, cafetaria’s, catering bedrijven, bedrijfsrestaurants, schoolkantines, afdelingskeukens van instellingen en voor alle andere keukens waar de afwas tot voor circa 80 maaltijden per dag moet worden verwerkt, inclusief alle keukenmaterialen.

De DR 53E Plus is bijzonder geschikt om te plaatsen in die keukens waar de ruimte ontbreekt om een doorschuifmachine op te stellen.

Extra grote wasruimte

De doorvoerhoogte bedraagt maar liefst 450 mm en is daardoor geschikt voor grote materialen als roosters van afzuiging, RVS emmers en grote pannen. Bovendien is de wasruimte extra diep en is naast gastronorm dienbladen en GN-containers, zelfs geschikt voor bake-off plateaus en Euronorm kratten van 600 mm diep. De krachtige 1200 watt waspomp zorgt ervoor dat ook de zwaar vervuilde keukenmaterialen schitterend schoon gewassen worden.

Electronische besturing

Door de electronische besturing heeft de DR 53E Plus vier wasprogramma’s. Programma 1 duurt 60 seconden, programma 2 120 seconden, programma 3 180 seconden en programma 4 300 seconden. Het is prettig een eigen programma te kunnen kiezen voor bijvoorbeeld glazen, voor vaatwerk, voor keukenmaterialen en een extra lang programma voor b.v. roosters van de afzuiging. De vier wasprogramma’s zijn qua tijd instelbaar volgens uw eigen voorkeur. Tevens is er een zelfreinigingsprogramma voor het interieur van de machine aan het einde van de werkdag.

NIEUW: Energiebesparende boiler

Als de machine niet constant wordt gebruikt, is het niet nodig dat de geïsoleerde boiler het naspoelwater constant op 85°C houdt. Over de hele dag gezien, staan de meeste machines langer standby dan dat ze effectief werken. Gedurende deze tijd schakelt de boiler terug naar een lagere standby-temperatuur, waardoor minder energie gevraagd wordt om de boiler op temperatuur te houden.

Dubbelwandig en geïsoleerd

De DR 53E Plus is geheel dubbelwandig en geïsoleerd uitgevoerd. Hierdoor straalt de machine weinig warmte uit (energie zuinig) en is bijzonder geruisarm. Doordat de korfgeleiders diepgetrokken zijn in de zijwand en de wastank afgeronde hoeken heeft, is de binnenzijde eenvoudig schoon te maken.

Leverbaar met ingebouwde waterontharder en/of afvoerpomp

Optioneel is de vaatwasmachine leverbaar met een ingebouwde waterontharder. Indien de machine wordt aangesloten op hard water (›5° dH), adviseren wij gebruik te maken van de ingebouwde waterontharder. Voor die plaatsen waar de waterafvoer gelijk of hoger zit dan de bodem van de wastank is een model met ingebouwde afvoerpomp leverbaar.

Standaard levering inclusief
 • Roestvrijstalen naspoelboiler
 • Naspoelmiddeldoseerapparaat
 • Breaktank en naspoeldrukverhogingspomp
 • 2 Vaatkorven
 • Bestekbeker
 • Roestvrijstalen oppervlaktefilters

Accessoires
 • Wasmiddeldoseerunit
 • Afvoerpomp
 • Waterontharder
 • Vaatkorven
icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde

DR 53E Plus

600x700x1380

7,2 kW/400 V