Adviesprijs: € 4.545

Neem contact op met RHIMA voor de beste offerte. Offerte aanvragen
 • 345mm Doorvoerhoogte
 • 500x500mm Korfafmeting
 • 4 Wasprogramma's
icon Product Omschrijving

Voorlader voor circa 60 maaltijden per dag

De RHIMA DR 50T is speciaal geschikt voor horecabedrijven, bedrijfsrestaurants, schoolkantines, afdelingskeukens van instellingen en voor alle keukens waar de afwas tot circa 60 maaltijden per dag moet worden verwerkt. De machine heeft maar weinig ruimte nodig en is geschikt voor inbouw, maar kan ook vrijstaand als zelfstandige unit worden geplaatst. Deeze machine is standaard voorzien van zeep- en afvoerpomp, heeft 4 wasprogramma's (60,90, 120 en 180 seceonden) en is zowel leverbaar in 230 als 400V. De DR 50T is een enkelwandige machine, maar heeft een dubbelwandige deur. 

Lees verder onder de foto's ->

Offerte aanvragen
Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
 
Betrouwbaar, duurzaam en hygiënisch

De RHIMA DR 50T is een echte professionele vaatwasmachine geheel vervaardigd uit AISI 304-18/10 chroomnikkel roestvrijstaal. Elke wasbeurt voldoet aan de HACCP eisen omdat de machine uitgerust is met een thermochrone besturing: hierdoor wordt gegarandeerd dat onder alle omstandigheden de temperatuur van het naspoelwater minimaal 85ºC bedraagt. Elke wasbeurt heeft dus een hygiënisch zuiver eindresultaat. Tevens beschikt de machines over een zelfreinigingsprogramma, waardoor de binnenzijde van de machine langer schoon blijft. 

230 of 400 volt aansluiting

De DR 50T is aan te sluiten op zowel een 230 V aansluiting als op een 400 V aansluiting. U hoeft uw bestaande elektra installatie niet aan te passen aan de vaatwasser. Bij bestelling kunt u aangeven of de DR50 op 230 V of 400 V nodig is. De 230 V uitvoering wordt geleverd met een 3,0 kW boiler en de 400 V uitvoering met een 4,5 kW boiler. De prijs voor beide uitvoeringen is gelijk.

Soft start waspomp

De RHIMA DR 51T is standaard uitgerust met een soft start waspomp, die zorgt voor een rustige opstart van het wasproces en daardoor voor extra bescherming van breekbaar vaatwerk.

Indicator zout en regenereren

Deze voorlader geeft middels een indicatielampje automatisch aan wanneer zout toegevoegd moet worden aan de machine. Daarnaast geeft de machine automatisch aan wanneer een regeneratie uitgevoerd moet worden (gewoonlijk na 35, 50 of 80 wasbeurten afhankelijk van de waterhardheid).

Korfafmeting 500 x 500 mm

Met behulp van diverse korven met een afmeting van 500 x 500 mm kan de RHIMA DR 50T zowel servies, glaswerk als bestek reinigen. Deze kunststof RHIMA korven zijn van een zeer hoge kwaliteit. Er is keus uit een groot aantal verschillende korven voor het afwassen van vaatwerk, dienbladen en materialen. Voor glazen zijn speciale korven leverbaar met vakverdeling. De hoogte van het glas bepaalt de hoogte van de glazenkorf. Een groot voordeel hiervan is dat de korven niet alleen geschikt zijn voor het afwassen, maar ook ideaal zijn voor het transport en opslag.

Eenvoudige bediening

Model DR 50T heeft 4 wasprogramma’s van 60, 90, 120 en 180 seconden. De machine kan tegelijkertijd een korf met koppen en een korf met schotels wassen. De onovertroffen dynamiek van draaiende was- en naspoelarmen voorkomt het nadruppelen van waswater tijdens het naspoelproces. Met als resultaat een fantastisch schone vaat. Door haar compacte afmetingen is deze vaatwasser geschikt voor onderbouw, maar kan natuurlijk ook vrijstaand geplaatst worden. Een optie is om de RHIMA DR 50T op een roestvrijstalen verhogingsbokje te zetten. Hierdoor komt de vaatwasser hoger te staan waardoor de afwasmedewerker de machine kan in- en uitladen zonder te bukken.

Leverbaar met ingebouwde waterontharder en/of afvoerpomp

Optioneel is de vaatwasmachine leverbaar met een ingebouwde waterontharder (DR 50TS). Indien de machine wordt aangesloten op hard water (>5º dH), adviseren wij gebruik te maken van de ingebouwde waterontharder. 

Standaard levering inclusief
 • Roestvrijstalen naspoelboiler
 • Ingebouwde afvoerpomp
 • Ingebouwde wasmiddeldoseerunit
 • Ingebouwd naspoelmiddeldoseerapparaat
 • 2 vaatkorven (bordenkorf en universeelkorf) van 500x500mm
 • Bestekbeker

Opties en accessoires
 • Dubbel vuilfiltersysteem
 • Roestvrijstalen verhogingsbokje
 • Ingebouwde waterontharder (DR 50TS)
 • Vaatkorven
icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde

DR 50T(S)

590 x 600 x 850


 

5150W/400V of 3650W/230V