Adviesprijs: € 4.350

Neem contact op met Rhima voor de beste offerte. Offerte aanvragen
 • 330mm Doorvoerhoogte
 • 500x500mm Korfafmeting
 • 3 Wasprogramma's
icon Product Omschrijving

De RHIMA DR 50i(S) is speciaal geschikt voor horecabedrijven, bedrijfsrestaurants, schoolkantines, afdelingskeukens van instellingen en voor alle keukens waar de afwas tot circa 60 maaltijden per dag moet worden verwerkt. De machine heeft maar weinig ruimte nodig en is geschikt voor inbouw, maar kan ook vrijstaand als zelfstandige unit worden geplaatst.

iconMedia

Documenten

Sluiten

RHIMA DR 50i serie

RHIMA DR 50i serie

RHIMA DR 50i serie

RHIMA DR 50i serie

RHIMA DR 50i serie

RHIMA DR 50i serie

RHIMA DR 50i serie

Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
Dubbelwandig en geïsoleerd

De RHIMA DR 50i is geheel dubbelwandig en geïsoleerd uitgevoerd. Hierdoor straalt de machine weinig warmte uit (energie zuinig) en is bijzonder geruisarm. Doordat de korfgeleiders zijn diepgetrokken in de zijwand en de wastank afgeronde hoeken heeft, is de binnenzijde eenvoudig schoon te maken.

Betrouwbaar, duurzaam en hygiënisch

De RHIMA DR 50i is een echte professionele vaatwasmachine geheel vervaardigd uit AISI 304-18/10 chroomnikkel roestvrijstaal. Elke wasbeurt voldoet aan de HACCP eisen omdat de machine uitgerust is met een thermochrone besturing: hierdoor wordt gegarandeerd dat onder alle omstandigheden de temperatuur van het naspoelwater minimaal 82°C bedraagt. Elke wasbeurt heeft dus een hygiënisch zuiver eindresultaat.

230 of 400 volt aansluiting

De DR 50i wordt standaard geleverd voor elektra aansluiting 400 Volt. Op verzoek kan de vaatwasser ook geleverd worden voor een 230V aansluiting. U hoeft uw bestaande elektra installatie niet aan te passen aan de vaatwasser. De 230 V uitvoering wordt geleverd met een 3,0 kW boiler en de 400 V uitvoering met een 4,5 kW boiler.

Korfafmeting 50 x 50 cm

Met behulp van diverse korven met een afmeting van 50 x 50 cm kan de RHIMA DR 50i zowel servies, glaswerk en bestek reinigen. Deze vol-kunststof RHIMA korven zijn van een zeer hoge kwaliteit. Er is keus uit een groot aantal verschillende korven voor het afwassen van vaatwerk, dienbladen en materialen. Voor glazen zijn speciale korven leverbaar met vakverdeling. De hoogte van het glas bepaalt de hoogte van de glazenkorf. Een groot voordeel hiervan is dat de korven niet alleen geschikt zijn voor het afwassen, maar ook ideaal zijn voor het transport en opslag.

Eenvoudige bediening

Model DR 50i heeft 3 programma’s. De machine kan tegelijkertijd een korf met koppen en een korf met schotels wassen. De onovertroffen dynamiek van draaiende was- en naspoelarmen voorkomt het nadruppelen van waswater tijdens het naspoelproces. Met als resultaat een fantastisch schone vaat. Door haar compacte afmetingen is deze vaatwasser geschikt voor onderbouw, maar kan natuurlijk ook vrijstaand geplaatst worden. Een optie is om de RHIMA DR 50i op een roestvrijstalen verhogingsbokje te zetten. Hierdoor komt de vaatwasser hoger te staan waardoor de afwasmedewerker de machine kan in- en uitladen zonder te bukken, wat ergonomisch zeer verantwoord is.

Servicevriendelijk

RHIMA vaatwasmachines zijn voorzien van hoogwaardige componenten voor een lange levensduur. Bij service­werkzaamheden hoeft de machine niet van zijn plaats, omdat vrijwel alle werkzaamheden vanaf de voorzijde uitvoerbaar zijn.

Leverbaar met ingebouwde waterontharder

Optioneel is de vaatwasmachine leverbaar met een ingebouwde waterontharder (DR 50iS). Indien de machine wordt aangesloten op hard water (>5º dH), adviseren wij gebruik te maken van de ingebouwde waterontharder. Het bedieningspaneel is voorzien van een indicator voor zouttekort.

Plus uitvoering

DE DR 50i is ook leverbaar in een Plus uitvoering: inclusief breaktank en naspoeldrukverhogingspomp.

Standaard levering inclusief
 • 2 korven
 • 1 bestekbeker
 • ingebouwd naspoelmiddeldoseerapparaat
 • ingebouwde roestvrijstalen naspoelboiler
 
Acceessoires
 • externewasmiddeldoseerunit
 • ingebouwde afvoerpomp
 • dubbel vuilfiltersysteem
 • roestvrijstalen verhogingsbokje
 • korven
icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde

DR 50i


DR 50iS (met waterontharder)


DR 50i PLUS (incl. breaktank en naspoeldrukverhogingspomp)

595x610x845


595x610x845


595x610x845

5,1 kW/400V 3,6 kW/230V


5,1 kW/400V 3,6 kW/230V


5,1 kW/400V 3,6 kW/230V