Adviesprijs: € 14.950

Neem contact op met RHIMA voor de beste offerte. Offerte aanvragen
 • 650mm Doorvoerhoogte
 • 700x700mm Korfafmeting
 • 4 Wasprogramma's
icon Product Omschrijving

Pannenwasser voor al uw keukenmaterialen

Door het plaatsen van de RHIMA DR265E Plus in uw keuken voorkomt u een hoop gesleep met keukenmaterialen en heeft u altijd voldoende keukenmaterialen binnen handbereik. De machine wast uw materialen en gereedschappen snel en efficiënt af. Door de ruime binnenmaten kunnen eenvoudig meerdere items gelijktijdig gereinigd worden.

Lees verder onder de foto's ->

Offerte aanvragen
Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
 
Geschikt voor grote materialen

De doorvoerhoogte van 650 mm is geschikt voor het afwassen van o.a. plateaus, dienbladen, RVS emmers, grote snijplanken, roosters van afzuiginstallaties, bekkens, grote pannen, etc. Door de interne diepte van 700 mm kunnen (bake-off)roosters worden afgewassen, materialen tot 2/1 Gastronorm afmeting en alle Euronormkratten (400 x 600 mm).

RINS: Rhima Intensief Naspoel Systeem

Een drukverhogingspomp zorgt ervoor dat het hete naspoelwater met een krachtige, constant druk over de vaat gespoeld wordt. Tijdens de totale naspoeling wordt er geen koud leidingwater in de boiler toegelaten waardoor tijdens de hele naspoelcyclus het boilerwater constant 85ºC is. Het opnieuw vullen van de boiler met koud leidingwater gebeurt via een ingebouwde beektank, nadat de volledige naspoeling klaar is. Hierdoor is de DR265E niet meer afhankelijk van de druk van de waterleiding. Het hete boilerwater wordt niet meer vermengd met koud water waardoor er een maximale thermische desinfectie plaatsvindt, het vaatwerk meer warmte opneemt en daardoor beter droogt.

HACCP

De DR 265E heeft drie wasprogramma’s van 180, 360 en 540 seconden en voor zeer vervuilde materialen een continue wasprogramma. Door de elektronische besturing kunnen de drie wasprogramma’s aangepast worden aan de vervuiling van de materialen, zodat altijd een perfect wasresultaat verkregen kan worden. Tevens is de machine uitgerust met een thermochrone besturing, waardoor altijd wordt nagespoeld met boilerwater boven 82ºC, conform de HACCP normen. De zelfledigende, vertikaal geplaatste waspompen zorgen ervoor dat geen vuil waswater in de pomp achterblijft als de machine leegloopt.

Bedrijfszeker

De hele machine, dus ook het frame, de tank, zeven, filter etc. is uitgevoerd in hoogwaardig AISI 304 18/10 roestvrijstaal (RVS). De krachtige 1200 watt, 3 fase waspomp zorgt voor veel waskracht. De roterende robuuste roestvrijstalen was- en naspoelarmen produceren grote dynamische waskracht, waardoor dode hoeken vermeden worden. Ook zijn roestvrijstalen was- en naspoelarmen ongevoelig voor chemicaliën en hoge temperaturen.

Eenvoudige bediening

Deze elektronisch bestuurde machine werkt eenvoudig d.m.v. tiptoetsen. Met één toets kiest u het gewenste programma én start u dit programma. De rest gaat volautomatisch. Het bedieningspaneel toont het gekozen programma, de resttijd en de temperaturen van het waswater en van het naspoelwater. Altijd boven 82ºC, conform HACCP. Zodoende hebt u tijdens het gehele wasprogramma controle over de juiste werking.

Lage operationele kosten

Om warmteverlies te beperken is niet alleen de deur dubbelwandig, maar de hele machine. Tevens is de DR 265E voorzien van een energiebesparende boiler. Als de machine niet constant wordt gebruikt, is het niet nodig dat de geïsoleerde boiler het naspoelwater constant op 85ºC houdt. Over de hele dag gezien, staan de meeste machines langer stand-by dan dat ze effectief werken. Gedurende deze tijd schakelt de boiler terug naar een lagere stand-by temperatuur, waardoor minder energie gevraagd wordt om de boiler op temperatuur te houden. Hierdoor gaat minder energie verloren en vermindert de warmte-uitstraling (belangrijk voor een koele werkomgeving).

Een intern reinigingsprogramma, aan het einde van de werkshift, zorgt ervoor dat de wascabine wordt schoongespoeld. De wascabine en de wastank zijn voorzien van afgeronde hoeken. Hierdoor is de machine eenvoudiger en sneller schoon te maken.

E.I.A. regeling

Model DR 265E is ook leverbaar met energieterugwinning (model DR 265E HR Plus). Dit model valt onder de E.I.A. regeling. 


Standaard levering inclusief
 • Roestvrijstalen naspoelboiler
 • Ingebouwd naspoelmiddeldoseerapparaat
 • Roestvrijstalen basiskorf 700 x 700 mm
 • Roestvrijstalen plateau-inzet
 • Gereedschapsmand

Accessoires
 • Externe wasmiddeldoseerunit Mono 50 of Solid 5000
 • Externe waterontharder VCW 601
 • Verzwaarde boiler 12.000 Watt
 • Ingebouwde afvoerpomp
 • Vaatkorven

Servais Tielman, Beluga Loves You:
"Gasten verdienen overal het hoogste niveau, van de voorkant op het bord tot aan de afwaskeuken. RHIMA levert een serieuze bijdrage om dat niveau te waarborgen."

Lees case

icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde

DR 265E Plus


DR 265E HR Plus

840x885x1790/2050


840x885x2140

12,5 kW/400V


12,5 kW/400V