Advies op maat?

Wij helpen u graag +31 35 609 81 81 Neem contact op
icon Product Omschrijving

Kratten en gereedschap eenvoudig en snel wassen

Voor bedrijven die naast een grote hoeveelheid kratten ook andere materialen willen reinigen heeft RHIMA de CX en MX krattenwasmachines ontwikkeld.

Verschil CX en MX

De RHIMA MX krattenwasmachines zijn vergelijkbaar met de CX krattenwasmachines. De verschillen zijn:

  1. de tanks van de MX zijn langer dan die van de CX machines (1300mm in plaats van 900mm) om vervuiling tussen de tanks te voorkomen.
  2. de MX krattenwasmachines hebben krachtigere waspompen (3 kW in plaats van 2 kW).

Lees verder onder de foto's ->

Neem contact op
Deze machine leasen? Neem contact op!
Neem contact op
Highlights
 

Productiebedrijven in de levensmiddelenindustrie waar veel gereedschappen, potten en bakken in omloop zijn kunnen al deze materialen reinigen in één machine. Door de extra brede invoer van 710mm kunnen de kratten met afmetingen van 700 x 500mm en 600 x 400mm in de breedte worden ingevoerd, waardoor de capaciteit bij gelijkblijvende lengte bijna verdubbeld wordt.

Modulair opgebouwd

De RHIMA CX en MX krattenwasmachines worden volledig modulair gebouwd en zijn daarom eenvoudig naar wens van de klant aan te passen. Neutrale zones, extra waszones en droogzones kunnen in de ontwerpfase worden toegevoegd om zo het optimale resultaat tegen minimale kosten te kunnen realiseren. Al deze zones zijn overigens volledig dubbelwandig en geïsoleerd en over de gehele breedte toegankelijk door de grote inspectieluiken.

Optimale flexibiliteit

Op de RVS band met kunststof coating en meenemers kunnen eenvoudig diverse materialen geplaatst worden. Doordat alle materialen door middel van waterdruk op de band worden gehouden kunnen er eenvoudig diverse items door elkaar gereinigd worden. Snijplanken, kratten en gereedschappen: het kan allemaal op de band geplaatst worden. Wanneer er gekozen wordt voor de optionele frequentieregelaar kunnen voor de verschillende items andere wascontacttijden ingesteld worden.

Milieuvriendelijk

Alle RHIMA CX en MX krattenwasmachines worden volledig vervaardigd uit RVS, dus ook de wasarmen en nozzles. Hierdoor zijn de machines aan het einde van hun levensduur goed recyclebaar en minder belastend voor het milieu. Daarnaast ontwikkelt RHIMA continue systemen om efficiënter met water en energie om te kunnen gaan. Zo kan er op de machines gekozen worden voor energieterugwinning met of zonder warmtepomp, extra isolatie, etcetera. Daarnaast zijn alle machines uitgerust met RDSS (RHIMA Detergent Saving System) om een laag zeepverbruik te kunnen garanderen.

icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde