Advies op maat?

Wij helpen u graag +31 35 609 81 81 Neem contact op
  • 500x500 Korfafmeting (mm)
  • 80-245 Korven/uur
  • 1655, 2255, 2555, 3455, 4355 Lengte (mm)
icon Product Omschrijving

Realiseer besparing met korventransportmachine

Onze WD series korventransportmachine biedt met het OPTIFLOW-model de mogelijkheid om maximale besparingen te realiseren op het gebied van water, chemicaliën en energie. Met het innovatieve OPTIFLOW-model krijgt u verschillende slimme besparingsfucties (zie tekst onder de foto's), zonder concessies te doen aan de werkomgeving en het wasresultaat. Daar profiteert zowel u, uw afwasmedewerkers als het milieu van!

Lees verder onder de foto's ->

Neem contact op
Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
 

 

Het RHIMA WD korventransport model OPTIFLOW biedt diverse slimme besparingfuncties die u tijd, energie, water en dus kosten kunnen besparen:

Geen ruimte tussen korven

Met OPTIFLOW wordt de korfinvoer gecontroleerd met behulp van een sensor en wordt het wasproces tijdelijk gestopt als er geen korf in de machine wordt gedetecteerd. Als de korven elkaar weer raken, wordt het transport- en wasproces hervat. Door de machine niet constant te laten draaien, worden grote hoeveelheden water, energie en chemicaliën bespaard.

Aanpasbare wascontacttijd

De wascontacttijd kan bij OPTIFLOW eenvoudig worden ingesteld in het touch-display en kan worden aangepast op basis van de type vaat en vervuiling. Hoe vuiler het vaatwerk, hoe langer de benodigde wascontacttijd. Dit zorgt voor een flexibeler en passend vaatwasproces, wat resulteert in verbeterde wasresultaten.

Bespaar op afwaswater

Bij het afwassen stel je de gewenste wascontacttijd in via het display. Hoe vuiler de vaat, hoe langer de benodigde wascontacttijd. De tijd van de naspoelfase verandert echter niet, aangezien de korf met een constante snelheid door deze naspoelzone wordt getransporteerd. Dit betekent dat met OPTIFLOW de hoeveelheid naspoelwater voor elke korf hetzelfde blijft, ongeacht het type vaat dat wordt gewassen of de ingestelde wascontacttijd.

Gelijkmatige verdeling naspoelwater

OPTIFLOW beschikt over de mogelijkheid om de invoersnelheid van de korven te verdubbelen. De korven worden daarna met een gelijkmatigere snelheid door de gehele vaatwasser gevoerd. Het naspoelwater wordt maximaal benut en gelijkmatig over de vaat verdeeld.

icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde