Advies op maat?

Wij helpen u graag +31 35 609 81 81 Neem contact op
  • 440mm Doorvoerhoogte
  • 500x500mm Korfafmeting
  • 120-210 Korven/uur
icon Product Omschrijving

Realiseer besparing met korventransportmachine

De RHIMA ICS+ vaatwasmachines maken gebruik van het ingenieuze Intelligent Control Operating System. De operationele kosten van de ICS+ vaatwasmachines zijn lager dan die van welk vaatwassysteem dan ook. In alle test- en praktijk metingen heeft het gepatenteerde ICS+ systeem bewezen verreweg het meest economische wascontrole systeem te zijn.

Lees verder onder de foto's ->

Neem contact op
Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
 

De RHIMA ICS+ vaatwasmachines maken gebruik van het ingenieuze Intelligent Control Operating System. De operationele kosten van de ICS+ vaatwasmachines zijn lager dan die van welk vaatwassysteem dan ook. In alle test- en praktijk metingen heeft het gepatenteerde ICS+ systeem bewezen verreweg het meest economische wascontrole systeem te zijn.

RHIMA ICS+ is de meest voordelige oplossing als de aankoopprijs en alle kosten van electriciteit, water en chemische producten tijdens de levensduur van de machine meegerekend worden. Het is de meest voordelige machine, zelfs als het vergeleken wordt met een concurrerende machine die u kosteloos wordt aangeboden

Verrassende besparingen tot 70%

RHIMA ICS+ is alleen bij aankoop duurder dan de gewone (conventionele) vaatwasmachine. Vanaf het in gebruik nemen van de machine, begint de besparing. Bij een voortreffelijk wasresultaat verbruikt deze milieuvriendelijke vaatwasmachine tot tweederde minder afwasmiddel dan een gewone korventransportmachine. Er staan momenteel al een honderdtal ICS+ systemen in de markt.

Aankoopprijs machine is een fractie van de totale kosten tijdens de levenscyclus

Investeren in een vaatwasmachine is niet alleen de prijs van de machine zelf, maar is een beslissing die uw lopende kosten tijdens de gehele levensduur van de machine bepalen. Het is een beslissing die vele keren waardevoller is dan de machine zelf. De aankoopprijs van een korventransportmachine bedraagt 10-20% van de totale kosten tijdens de levenscyclus. De operationele kosten (electriciteit, water en chemicaliën) bedragen 80-90%. RHIMA ICS+ korventransportmachines verschuiven de exploitatiekosten naar een ongekend laag niveau. De operationele kosten van de nieuwe RHIMA ICS+ machines liggen 30-80% lager dan andere moderne korventransportmachines.

Waar komen de besparingen vandaan?

1. ESE: Empty Space Elimination: De RHIMA ICS+ controleert de korvenrij. Wanneer de sensor (fotocel) een lege ruimte bemerkt tussen de korven, neemt de machine pauze tot de volgende korf eraan komt. In de stand-by positie worden de waspompen gestopt. Indien nodig, kan de vaatwasmachine handmatig gestart worden. Wanneer de korf gedurende 5 minuten in de machine staat, start de vaatwasmachine automatisch. ESE voorkomt het wassen van open ruimtes!

2. CRT: Constant Rinse Time: Het ICS+ systeem beschikt over twee wascycli, een snelle transferwas en een meer intensieve krachtige was. Gedurende de krachtige was blijven de korven in de waszone staan. Tijdens de transfercyclus wordt de korf naar de volgende zone verplaatst. Om het verbruik van vers water in de definitieve spoeling te optimaliseren en op die manier een voldoende en veilig hygiënisch niveau te bereiken wordt elke korf 14 seconden gespoeld. En dit zowel in het langzame programma (50 korven/uur) als in het snellere programma (100 korven/uur). Het verbruik van water per korf bedraagt slechts 1,44 liter! De RHIMA ICS+ is de enige korventransportmachine ter wereld met deze constante eindspoeltijd.

3. DTS: Double Transport System: De nieuwe ICS+ machine gebruikt een Dubbel Transport Systeem (DTS). Met DTS wordt de tijd die een korf stilstaat tot bijna nul teruggebracht. Deze techniek zorgt voor een gelijkmatigere verdeling van het naspoelwater en zorgt zo voor het best mogelijke naspoelresultaat.

icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde