Advies op maat?

Wij helpen u graag +31 35 609 81 81 Neem contact op
  • 1655 - 4355 Lengte (mm)
  • 500x500 Korfafmeting (mm)
  • 80-240 Korven/uur
icon Product Omschrijving

All-inclusive korventransport vaatwasser voor intensief gebruik

De RHIMA WD korventransportmachine komt in twee modellen, te weten het TOUCH-model en het OPTIFLOW-model. Bij het ontwerp van beide modellen zijn ergonomie, duurzaamheid en de werkomgeving van de afwasmedewerker als uitgangspunt genomen. Zowel het TOUCH- als het OPTIFLOW-model zijn gebruiksvriendelijk en gemaakt van robuust materiaal dat geschikt is voor intensief gebruik.

Uitgebreide training van het personeel is niet nodig omdat de machine zeer gebruiksvriendelijk is met een intuïtief display. De snelheid van de aanvoer van de korven is aanpasbaar, waardoor de medewerker per korf de wascontacttijd kan bepalen. Hieronder vindt meer informatie over de features van het TOUCH-model.

Lees verder onder de foto's ->

Neem contact op
Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
 

De RHIMA WD korventransportmachines leveren het best mogelijke wasresultaat onder alle omstandigheden. Dit is mogelijk doordat de twee transportsnelheden van de machine traploos in te stellen zijn. Op deze manier kunnen de wascontacttijd en het wasresultaat per locatie geoptimaliseerd worden. Bij de installatie wordt de wastijd ingesteld op basis van de etensresten. Tegelijkertijd wordt hierdoor de maximale capaciteit bereikt tegen de laagst mogelijke kosten.

Minimale geluidsafgifte en warmteterugwinning

Onze WD korventransportvaatwassers zijn gemaakt van roestvrijstaal met warmte- en geluidsisolatie. De vaatwassers zijn voorzien van dubbele panelen en van geluidsisolatie om de afgifte van geluid te minimaliseren. Onderhoud kan vanaf de voorzijde van de machine worden uitgevoerd, waardoor toegang tot de onderdelen eenvoudig is en het onderhoud snel uitgevoerd kan worden. Beide modellen beschikken ook over het innovatieve warmteterugwinningssysteem ECO-FLOW. Een slimme oplossing waarbij de energie van het afwasproces wordt hergebruikt om het binnenkomende koude water op te warmen. De werkomgeving wordt tevens verbeterd doordat vrijgekomen stoom wordt teruggewonnen en niet wordt uitgestoten in de ruimte. De machine heeft hiervoor geen directe aansluiting op het ventilatiesysteem nodig.

Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

Bij het ontwerpen van de WD korventransportmachine is veel rekening gehouden met de gebruiker. Zo is de vaatwasmachine eenvoudig te reinigen door de gladde roestvrijstalen binnen- en buitenkant. Ook zijn de deuren uitneembaar en daardoor eenvoudig te reinigen. De tanks worden geleegd door een enkele afvoerhendel over te halen, waardoor het leeglopen sneller gaat. De afvoer- en overlooppijpen sluiten automatisch als de deur van de naspoelsectie wordt gesloten. De pompen worden ook automatisch geleegd als de machine wordt geleegd. De filters zijn eenvoudig te legen en schoon te maken. De WD korventransportmachine biedt een zelfreinigingsfunctie die kan worden gebruikt nadat alle afwas is gedaan.

Het display is gebruiksvriendelijk en heeft een intuïtieve interface waarmee eenvoudig tussen de verschillende functies genavigeerd kan worden. Het besturingssysteem ondersteunt meerdere talen en bevat gebruikershandleidingen die handig zijn voor dagelijkse reiniging, onderhoud en reparaties. Ook kunnen eenvoudig storingen uitgelezen worden. Het display werkt ook wanneer de gebruiker wegwerphandschoenen draagt.

Elimineer handmatig voorspoelen

De operationele kosten van deze machine zijn minimaal. De korventransportmachine kan worden uitgerust met voorspoelmodule die het water uit de machine recirculeert (PRM 60 of PRM 90), waarbij gerecycled water uit de vaatwasser wordt gebruikt om de vaat voor te spoelen. Dit waswater is warm, bevat vaatwasmiddel en is daardoor zeer bruikbaar om voor te spoelen. Zelfs ondersteboven geplaatste kommen en ingedroogde materialen worden efficiënt voorgespoeldmet de PRM voorwasmachine, omdat het voorwaswater van zowel van boven als onder op de vaat wordt gesproeid. Hierdoor kan de wascontacttijd van de hoofdwas worden verkort. Ook blijft het waswater in de hoofdwaszone schoner, waardoor dit minder vaak verschoond hoeft te worden. Kortom, significante besparing op water, energie en chemicaliën.

 
icon Technische
specificaties