Advies op maat?

Wij helpen u graag +31 35 609 81 81 Neem contact op
  • 440 Doorvoerhoogte
  • 500x500mm Korfafmeting
  • 120-210 Korven/uur
icon Product Omschrijving

Korventransport vaatwasser met oog op ergonomie, hygiëne en milieu

De RHIMA WD korventransportmachines zijn ontwikkeld met gebruikmaking van de meest recente kennis en product ontwikkeling. Bij de ontwikkeling is rekening gehouden met de eisen van de moderne professionele spoelkeuken met betrekking tot ergonomie, hygiëne en milieubeheer. U krijgt onder alle omstandigheden het beste wasresultaat. En met de RHIMA WEB Tool kunt u dat ook nog eens eenvoudig in kaart brengen.

Lees verder onder de foto's ->

Neem contact op
Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
 

De RHIMA WD korventransportmachines leveren het best mogelijke wasresultaat onder alle omstandigheden. Dit is mogelijk doordat de twee transportsnelheden van de machine traploos in te stellen zijn. Op deze manier kunnen de wascontacttijd en het wasresultaat per locatie geoptimaliseerd worden. Bij de installatie wordt de wastijd ingesteld op basis van de etensresten. Tegelijkertijd wordt hierdoor de maximale capaciteit bereikt tegen de laagst mogelijke kosten.

Bespaar geld - rust uw keuken uit met een RHIMA machine

De operationele kosten van de machine zijn minimaal. De productlijn bevat een voorspoelsectie die het water uit de machine recirculeert. Op deze manier hoeft er geen aparte voorspoelsectie met schoon water gebruikt te worden. De dubbele controle van de naspoeling beperkt het gebruik van schoon water bij de naspoeling tot een minimum. Dit minimaliseert het verbruik van zowel chemicaliën als energie. Hetzelfde gebeurt met de kosten.
De machine kan de circulatie van het water van de naspoeling naar andere secties in de machine eenvoudig regelen waardoor het water- en chemicaliënverbruik geoptimaliseerd wordt naar de eisen van de gebruiker. De machine heeft de meest efficiënte energieterugwinnende wasemcondensunit op de markt die de temperatuur van het inkomende koude water verhoogt naar meer dan 50 °C.

Uitstekende hygiëne - gemakkelijk met de RHIMA WD

De vaatwasmachine is makkelijk schoon te houden. De gladde roestvrijstalen binnen- en buitenkant is eenvoudig te reinigen.
De tanks worden geleegd door een enkele hendel over te halen, waardoor het leeglopen sneller gaat. De afvoer- en overlooppijpen sluiten automatisch als de deur van de naspoelsectie wordt gesloten. De pompen worden ook automatisch geleegd als de machine wordt geleegd. De uitneembare deuren stellen u in staat ook de achterkant van de deuren goed schoon te maken.
Electronische controles waarschuwen als de waterhoeveelheid in de naspoelsectie onvoldoende is en de machine kan zelfs zo ingesteld worden dat hij stopt als het resultaat van de naspoeling om de een of andere reden ontregeld is.

Efficiënte oplossingen - met goede ergonomie en milieu resultaten

Efficiënte stoom condensatie en geluids- en warmte isolatie zorgen ervoor dat de afwasruimte plezierig is om in te werken. Bij voortdurend gebruik is de temperatuur van de condensatielucht die de afwasruimte inkomt ongeveer 15 °C. De machinebehuizing en deuren zijn dubbelwandig en behandeld met een geluiddempend materiaal. Dit zorgt ervoor dat het geluidsniveau aanzienlijk wordt verlaagd. Een laag verbruik van water, energie en chemische middelen vermindert de gevolgen van het afwassen op het milieu.

icon Technische
specificaties