Advies op maat?

Wij helpen u graag +31 35 609 81 81 Neem contact op
icon Product Omschrijving

Bespaar op watergebruik met voorwasmachine

De RHIMA PRM voorwasmachine spoelt de vaat met een krachtige stroom water dat komt van de korventransport­machine, op een temperatuur van ongeveer 40°C. Dit water bevat ook nog een kleine hoeveelheid actief wasmiddel. Het effectieve voorspoelsysteem in de PRM voorwasmachine verwijdert voedselresten en heeft hetzelfde effect als het weken zodra de korf naar de vaatwasmachine wordt getransporteerd. Dit heeft veel voordelen, vooral bij vaat met ingedroogde voedselresten. De PRM voorwasmachine levert significante besparing op water, energie en chemicaliën.

Lees verder onder de foto's ->

Neem contact op
iconDocumentatie
Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
 

Mede door de repeterende handeling is het gebruik van een voorspoeldouche voor het handmatig voorspoelen van vuile vaat ongewenst. Daarnaast wordt hierbij onnodig veel water gebruikt, minimaal 4 liter schoon water per korf. Onze PRM voorwasinstallatie neemt deze taken over en dat scheelt tijd, water en handmatige arbeid.

 

De PRM voorwasmachine vermindert het totale waterverbruik in de afwaskeuken, wat een behoorlijke kostenbesparing oplevert en zorgt dat het waswater van de korventransportmachine langer schoon blijft. Dit levert een fantastisch wasresultaat op. De transportband is normaal gesproken aangesloten op een sorteerstation en tevens aangesloten op de machine. De transportband gaat door de voorwasmachine en daarna in de korventransportmachine. De afwasmedewerker kan gemakkelijk en efficiënt de vervuilde vaat sorteren, omdat er geen handmatige verplaatsing van de korven nodig is en ook geen handmatige voorwas. Tevens wordt de transportband die doorloopt in de PRM voorwasmachine ook continu gewassen.

Er zijn twee versies van de RHIMA PRM voorwasmachine

PRM 60: voor een lijnopstelling met een transportband of met handmatige invoer.
PRM 90: voor een hoekopstelling met een transportband.

icon Technische
specificaties
RHIMA Model
PRM 60
PRM 90

Pomp (kW)
Tank inhoud (liters)
Gewicht machine in werking (kg)
Mate van bescherming (IP)
Max. oppervlakte temperatuur bij 20°C (°C)
Geluidsniveau *
Totale aansluitwaarde (kW)
* gemeten op 1 meter van de machine.

0,75
30
150

55
35

68
0,8

0,75
30
170

55
35

68
0,8