Adviesprijs: € 6.370

Neem contact op met RHIMA voor de beste offerte. Offerte aanvragen
  • 330mm Doorvoerhoogte
  • 500x500mm Korfafmeting
  • 3 Wasprogramma's
icon Product Omschrijving

Multifunctioneel als voorlader en glazenspoeler

De RHIMA WD 4 Glass is een multifunctionele en zéér duurzame vaatwasmachine, zowel inzetbaar als voorlader met een waterontharder, maar óók als glazenspoelmachine met een omgekeerde osmose installatie ten behoeve van een fantastisch poleervrij eindresultaat voor glaswerk en bestek. Hierdoor kunt u met een gerust afscheid nemen van het poleren van glazen. Model WD 4 HR Glass is voorzien van energieterugwinning.

Zowel horecabedrijven, bedrijfsrestaurants, schoolkantines als afdelingskeukens van instellingen zullen intensief gebruik maken van deze hoogwaardige vaatwasoplossingen.

Lees verder onder de foto's ->

Offerte aanvragen
Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
 
Geïntegreerde was- en naspoelarmen en verticale waspomp

De geïntegreerde was- en naspoelarmen, boven en onder identiek en uitwisselbaar, zijn zelfreinigend en niet verstoppend. Bovendien kan door deze constructie géén waswater nadruppelen op de vaat, waardoor in combinatie met osmosewater een poleervrij resultaat tot stand komt. De verticaal gemonteerde waspomp bevordert het eindresultaat en zorgt ervoor dat de machine schoon start.

Nachtstand, softstart, korventeller én afvoerpomp

De licht bedienbare deur kan drie posities innemen, namelijk open, gesloten en ventilatiestand (=nachtstand). De WD-4 Glass is zeer compleet uitgerust, te weten inclusief wasmiddeldoseerunit en naspoelmiddeldoseerapparaat. Hiermee worden zowel het vaatwasmiddel als het naspoelmiddel automatisch en zeer nauwkeurig gedoseerd. Dit bevordert het eindresultaat en zorgt voor lage exploitatiekosten.De korventeller is een uitstekend management instrument en de standaard afvoerpomp maakt de machine vrijwel overal te installeren.

Voltage en capaciteit

De WD-4 Glass is naar wens leverbaar op 230 Volt of 400 Volt. Afhankelijk van de instellingen is een capaciteit van 10 tot 28 korven per uur te realiseren.

Korfafmeting 500x500 mm

Met behulp van diverse korven, zowel volkunststof als draadkorven, kan de WD-4 Glass een variëteit aan vaatwerk reinigen. Ten behoeve van glaswerk zijn zowel stapelbare vakverdeelkorven als draadkorven beschikbaar, die in combinatie met een omgekeerde osmose installatie een poleervrij resultaat realiseren. Ook voor borden, dienbladen en bestek is een zeer uitgebreid korvenassortiment leverbaar.

Bedieningspaneel met grafisch display

Het modern vormgegeven display van gehard glas is eenvoudig leesbaar (ook wanneer de machine onder de bar wordt geplaatst en werkt met taalonafhankelijke symbolen. De diverse functies en programma’s van de WD-4 Glass kunnen door lichte aanraking geactiveerd worden.

Dubbelwandig geïsoleerd

De RHIMA WD-4 GLASS is geheel dubbelwandig en geïsoleerd uitgevoerd. Hierdoor straalt de machine weinig warmte uit (energiezuinig) en is het geluidsniveau zeer laag.

Betrouwbaar, duurzaam en hygiënisch

Deze Zweedse professionele machine is volledig vervaardigd uit roestvrijstaal (RVS), ook de was- en naspoelarmen en oppervlaktefilters. De componenten van de machine zorgen voor een lange levensduur. Elke wasbeurt voldoet aan de HACCP eisen, omdat de machine uitgerust is met een thermochrone besturing. Desgewenst is de machine ook instelbaar met een naspoelwatertemperatuur van 65°C voor glaswerk of 40°C voor bierglazen.

Milieuvriendelijk en een hoge capaciteit

De parameters van de machine, zoals naspoeltijd en naspoeltemperatuur, zijn perfect instelbaar op het vaataanbod. Hierdoor kan bij minimale verbruikswaarden onder alle omstandigheden een optimaal resultaat en een maximale capaciteit gerealiseerd worden. Met deze machine kunnen bijvoorbeeld bierglazen met 40°C worden nagespoeld, kwetsbare champagneglazen op 65°C en porseleinen borden op 85°C.

Breaktank en naspoeldrukverhogingspomp

Deze geavanceerde machine is voorzien van een breaktank en naspoeldrukverhogingspomp. Hierdoor realiseert de machine, onafhankelijk van de waterleidingsdruk, een schitterend en continu hoogwaardig eindresultaat. Tevens is de machine door dit uitrustingsniveau Belgaqua goedgekeurd.

E.I.A.: de fiscus betaalt mee

De RHIMA WD-4 HR Glass is energiezuinig én zuinig met uw investeringsbudget. Deze machine valt onder de E.I.A. (meldcode 220809) en dit betekent dat de overheid door het geven van fiscaal voordeel op deze investering een netto bijdrage kan leveren van €500 tot €1.000,-. Hierdoor kan een WD-4 HR GLASS een interessantere investering zijn. Vraag uw verkoopadviseur naar de details en voorwaarden.

Standaard levering inclusief
  • Ingebouwd naspoelmiddeldoseerapparaat
  • Ingebouwd wasmiddeldoseerunit
  • breaktank en naspoeldrukverhogingspomp
  • Ingebouwde afvoerpomp
  • 1 open glazenkorf 500x500mm
 
Opties en accessoires

 

Servais Tielman, Beluga Loves You:
"Gasten verdienen overal het hoogste niveau, van de voorkant op het bord tot aan de afwaskeuken. RHIMA levert een serieuze bijdrage om dat niveau te waarborgen."

Lees case

icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde

WD-4 Glass

WD-4 HR Glass

598 x 598 x 820

598 x 598 x 820

3550W/230V of 4950W/400V of 7650W/400V
idem