Adviesprijs: € 3.320

Neem contact op met RHIMA voor de beste offerte. Offerte aanvragen
 • 305mm Doorvoerhoogte
 • 400x400mm Korfafmeting
 • 4 Wasprogramma's
icon Product Omschrijving

Stille glazenspoeler voor horecabar

Deze volledig dubbelwandige glazenspoelmachines zijn geheel uitgevoerd in chroomnikkel roestvrijstaal en zijn ontworpen om snel en gemakkelijk grote aantallen glaswerk en/of kop en schotels te reinigen. Deze glazenspoelmachines zijn door hun fluisterstille werking bijzonder geschikt achter de bar in een compacte omgeving. 

Lees verder onder de foto's ->

Offerte aanvragen
iconMedia

Documenten

Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
 
Fluisterstille werking

Doordat de glazenspoelmachine volledig dubbelwandig is, werkt de machine zeer rustig. In een bar met achtergrondmuziek is een dubbelwandige glazenspoelmachine een goede keuze.

Compacte afmeting

De machine heeft een afmeting van 460 x 545 x 715 mm (bxdxh) en is daardoor makkelijk plaatsbaar onder een barblad of werktafel. Bij een vrije opstelling is een RVS verhogingsbokje leverbaar voor een comfortabelere werkhoogte.

Korfafmeting 40 x 40 cm

De glazenspoelmachine wordt geleverd met 2 vaatkorven. Eén korf met vlakke bodem voor grote glazen of kopjes. Tevens wordt een schotelinzet en een bestekkorfje meegeleverd. De tweede korf is een glazenkorf voor 3 rijen glazen, waarbij de glazen iets schuin staan waardoor er geen water op de voet van het glas achterblijft. De machine is geschikt voor glazen tot 29 cm hoogte.

Eenvoudig te bedienen

Zodra een korf gevuld is, wordt deze in de machine geplaatst en met een simpele druk op de startknop wordt het automatische wasprogramma van 2 minuten gestart. Na het wasprogramma wordt het waswater van de glazen gespoeld met heet naspoelwater van 85º C uit de ingebouwde boiler. Het naspoelwaterverbruik bedraagt slechts 2,5 liter per wasbeurt.

Makkelijk in onderhoud

Doordat de machine volledig dubbelwandig is, is ook het dagelijks onderhoud aan de machine erg eenvoudig. De korfgeleiders zijn niet gemonteerd, maar diepgetrokken in de zijwanden. De hoeken in de achterwand zijn afgerond, evenals de bodem van de wastank. Hierdoor wordt het schoonmaken van de glazenspoelmachine erg eenvoudig.

Leverbaar met ingebouwde waterontharder en/of afvoerpomp

Optioneel is de glazenspoelmachine leverbaar met een ingebouwde waterontharder. Indien de machine wordt aangesloten op hard water (>5º dH), adviseren wij gebruik te maken van de ingebouwde waterontharder. Voor die plaatsen waar de waterafvoer gelijk of hoger zit dan de bodem van de wastank is een model met ingebouwde afvoerpomp leverbaar.

Standaard levering inclusief
 • Roestvrijstalen naspoelboiler
 • Naspoelmiddeldoseerapparaat
 • 2 Vaatkorven
 • Schotelinzetrek
 • Bestekbeker

Accessoires
 • Wasmiddeldoseerunit
 • Afvoerpomp
 • Roestvrijstalen verhogingsbokje
 • Ingebouwde waterontharder (DR 40S)
 • Vaatkorven


Jan-Allard Sluring, dagtochtenschip de Stedemaeght:
"De glazenspoeler draait continu zonder problemen. Hoewel ik het lang heb afgehouden, zou ik nu niet meer zonder de machine kunnen.”

Lees case

icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde

DR 40


DR 40S

460 x 545 x 715


460 x 545 x 715

3200W/230V


3200W/230V