Adviesprijs: € 16.490

Neem contact op met RHIMA voor de beste offerte. Offerte aanvragen
 • 505mm Doorvoerhoogte
 • 500x500mm Korfafmeting
 • 3 Wasprogramma's
icon Product Omschrijving

Doorschuifmachine van topkwaliteit

De RHIMA WD-8 PLUS doorschuifmachine is ontworpen voor verschillende toepassingen. Vanwege de zeer ruime doorvoer (bijna 70 cm) is de WD-8 zeer geschikt voor het afwassen van materialen met Euronorm en Gastronorm afmetingen.

Lees verder onder de foto's ->

Offerte aanvragen
iconDocumentatie
Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
 

De WD-8 is een doorschuifmachine van topkwaliteit. Nog nooit is het eenvoudiger en veiliger geweest om af te wassen als met deze RHIMA WD-8 doorschuifvaatwasmachine. Een robuust en eenvoudig gebouwde vaatwasser, gecombineerd met de modernste materialen en toepassingen. Hierdoor ontstaat een bedrijfszekere vaatwasser waar u jarenlang plezier van heeft. Door de vele mogelijkheden en het eenvoudige gebruik is dit een unieke vaatwasser voor de veeleisende gebruiker.

Automatische kap

Wilt u graag de meest gebruiksvriendelijke vaatwasser die er is, kies dan voor een WD-8 met automatisch openen en sluiten van de kap en ‘Autostart’ (optie; tegen meerprijs leverbaar). Eenvoudiger kan niet. Schuif de korf in de vaatwasser, de kap sluit automatisch en het afwasprogramma wordt automatisch gestart. De kap opent automatisch wanneer het programma afgelopen is. De vaatstukken zijn fonkelend schoon en beginnen direct te drogen, terwijl de vaatwasmachine klaar is voor de volgende korf.

Naast een snellere verwerking van de vaat zorgt de automatische kap met ‘Autostart’ ook voor minder fysieke belasting van de bediener van de vaatwasmachine. Door het volautomatisch sluiten en openen van de kap en het volautomatisch starten van het programma wordt de belasting van de arm- en schouderspieren minder, waardoor de kans op RSI-klachten sterk vermindert. Een duidelijke verbetering van de werkomstandigheden in de spoelkeuken.

3 Wasprogramma's

U kunt de vaatwasser snel en eenvoudig instellen voor het afwassen van ‘zwaar vervuilde’ materialen. Deze mogelijkheid, in combinatie met 3 verschillende programmakeuzes, wast elke vervuiling in iedere keuken probleemloos schoon. De vrije invoerhoogte van 505 mm en de binnenafmeting van 695 mm maakt het niet alleen mogelijk om borden, glazen en bestek af te wassen, maar ook bake-off plateau’s, broodkratten, grote pannen en kommen, bekkens, Gastronormmaterialen, kratten 400 x 600 mm, roestvrijstalen roosters, etc.

De unieke kantelconstructie van de kap stuurt de wasem aan de achterzijde uit de kap en niet in het gezicht van de bediener van de machine. Voor de opvang van de dampen zijn twee, speciaal voor deze vaatwasser ontworpen opties leverbaar: een compacte roestvrijstalen dampkap voor aansluiting op een ventilatiekanaal of een dampkamp met geïntegreerde wasem condensunit. Deze laatste is alleen leverbaar in combinatie met automatische kap.

De WD-8 heeft een uitgekiend naspoelproces. Met behulp van de elektronische besturing wordt een perfecte balans gevonden tussen een geweldig eindresultaat en een minimaal waterverbruik.

Om te voorkomen dat tijdens het naspoelen waswater uit de bovenste wasarm drupt op de schone vaat, wordt aan het begin van het naspoelproces eerst het waswater uit deze wasarm verwijderd.

Automatisch reinigingsprogramma

De WD-8 is standaard voorzien van een volautomatisch reinigingsprogramma. Aan het einde van de dag is één druk op de knop voldoende om de machine zichzelf te laten reinigen.

Service en onderhoud

De WD-8 is zodanig ontworpen dat voor service en onderhoud alle componenten vanaf de voorzijde van de machine bereikbaar zijn. Zelfs bij een storing aan de gasdrukveren van de kap hoeft de machine niet van de kant. Uw machine wordt dus tijdens de gehele levensduur niet van zijn plaats gehaald. Derhalve zijn service- en reparatietijden kort en de kosten laag.

Voor de nieuwe WD-8 is een elektronisch platform ontwikkeld met ruimte voor veel data opslag. Het ingebouwde HACCP controlesysteem (optie; tegen meerprijs leverbaar) bewaakt continu de functies van de machine en de ingestelde waarden. Bij service aan de machine kunnen deze waarden alsmede de historie van de machine opgevraagd worden.

Standaard levering inclusief
 • 3 korven (bordenkorf, universeelkorf, bestekkorf + bestekbeker)
 • ingebouwd naspoelmiddeldoseerapparaat
 • breaktank en naspoeldrukverhogingspomp
 • geschikt voor thermoboxen
 
Accessoires
 • externe wasmiddeldoseerunit Solid 5000
 • automatische kap met autostart
 • opklapbaar rek
 • ingebouwde afvoerpomp
 • rvs rek voor 8 bakplaten
 • externe waterontharder VCW 601
 • standaard tafels
icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde

WD-8 PLUS

750 x 659 x 1540(2080)

10500W/400V