Adviesprijs: € 14.245

Neem contact op met RHIMA voor de beste offerte. Offerte aanvragen
  • 400mm Doorvoerhoogte
  • 500x500mm Korfafmeting
  • 3 Wasprogramma's
icon Product Omschrijving

Glazenspoelmachine voor cafe's en restaurants in het hogere segment

RHIMA's betrouwbare glazenspoelmachine WD-6 Glass is ontworpen om glaswerk te wassen met een perfect wasresultaat. In veel afwaskeukens wordt veel tijd besteed aan het met de hand drogen en poleren van glaswerk om een perfect schoon resultaat te krijgen. Bij het handmatig drogen en polijsten van grote hoeveelheden glaswerk kan dit een tijdrovende klus worden.

De WD-6 Glass is een ideale machine voor horeca-ondernemingen die in de spoelkeuken al een korventransportmachine hebben met aangedreven keerbochten en rollertafels. De glazenspoelmachine zorgt ervoor dat de delicate wijnglazen weer sprankelend schoon worden. Al het overige serviesgoed gaat via een voorwasmachine naar de korventransportmachine. Zie afbeelding: De delicate wijnglazen worden gewassen door de WD-6 Glass (links). Al het overige servies wordt door een voorspoelmachine gestuurd voordat ze in de korventransportvaatwasser gaan (rechts).

spoelkeuken opstelling

Links: WD-6 Glass  |  Midden: sorteerstation  |  Rechts: voorwasmachine  |  Geheel rechts: korventransportmachine

Lees verder onder de foto's ->

Offerte aanvragen
iconDocumentatie
Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
 
GLASS TILT-SYSTEEM

De WD-6 en WD-7 zijn uitgerust met het nieuwe GLASS TILT-systeem. Dit zorgt ervoor zorgt dat de korf tijdens de naspoeling schuin staat. Daardoor kan het water van de buitenkant van elk glas afvloeien, waardoor de glazen sneller drogen. Dankzij dit systeem drogen de glazen in een optimale positie, zodat met de hand drogen tot een minimum wordt beperkt en u minder risico loopt op vingerafdrukken, vlekken en breuk. Tegelijkertijd wordt de hygiëne vergroot.glazen droog in glazenspoeler

BRANDSCHONE GLAZEN

Onze WD-6 Glass en WD-7 Glass glazenspoelmachines zijn voorzien van twee wateraansluitingen, één voor koud en één voor warm water. Bij het starten van de machine wordt de tank gevuld met warm water. Voor de spoelcycli wordt koud water gebruikt. Voor een topresultaat adviseert RHIMA het water te behandelen middels een zogenaamd ‘omgekeerd osmose’ apparaat. Dit water wordt gebruikt voor het naspoelen. Als de glazen opdrogen ziet u geen vlekken of strepen meer maar een fantastisch glanzend eindresultaat.

3 WASPROGRAMMA'S

De glazenspoelmachines van RHIMA hebben programma’s voor verschillende soorten glazen. Zo worden standaardglazen nagespoeld op een temperatuur van 85 °C om het allerhoogste hygiëneniveau te garanderen. Bier- en wijnglazen kunnen worden nagespoeld op een temperatuur van 65 °C. Voor delicate wijnglazen kan, afhankelijk van grootte en vorm van het glas, de hoeveelheid naspoelwater worden aangepast.

ECO-FLOW

Optioneel kan de machine worden uitgerust met ECO-FLOW warmteterugwinning. ECO-FLOW gebruikt de energie uit de stoom om het water te verwarmen voor de volgende cyclus. Zo wordt de hoeveelheid stoom tot een minimum beperkt en hoeft de ruimte minder goed geventileerd te worden. Daarnaast wordt drogere lucht over de glazen in de machine geblazen, waardoor ze veel sneller en effectiever drogen. ECO-FLOW is niet alleen ontwikkeld om energie te besparen, maar ook om te zorgen voor betere arbeidsomstandigheden.

DUPLUS

DUPLUS is verkrijgbaar als optie bij de WD-6 Glass. Dankzij onze gepatenteerde DUPLUS-technologie wordt het waterverbruik gereduceerd tot vrijwel nihil. Het geheim is dat het water van de vorige cyclus wordt gebruikt voor de eerste spoelfase. De tweede spoelfase gebruikt één liter schoon water met een temperatuur van 85 °C. Het spoelwater uit de tweede fase wordt opgevangen voor gebruik in de volgende cyclus. DUPLUS is de ideale keuze als u het milieu en uw portemonnee minimaal wilt belasten.

icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde

WD-6 Glass

600 x 657 x 1430 

12900W/400V