Advies op maat?

Wij helpen u graag +31 35 609 81 81 Neem contact op
 • 600 Doorvoerhoogte (mm)
 • 1230x650 Korfafmeting (mm)
 • 3 Wasprogramma's
icon Product Omschrijving

Dubbele doorschuif vaatwasmachine met extreme flexibiliteit

De RHIMA WD-12i is een flexibele combi-vaatwasser met grote capaciteit die een perfect afwasresultaat levert. Deze machine is een uitstekende keuze als u naast servies ook andere materialen (zoals potten, pannen en keukengerei) gelijktijdig wilt afwassen. Of als u de behoefte heeft om snel en eenvoudig te kunnen schakelen tussen het wassen van servies én potten, pannen en GN-bakken. De WD-12i biedt de mogelijkheid om de waterdruk van de twee korven onafhankelijk van elkaar in te stellen. 

Lees verder onder de foto's ->

Neem contact op
Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights

De RHIMA WD-12i doorschuifvaatwasser is een flexibele vaatwasser met grote capaciteit die een uitmuntend afwasresultaat levert. Deze machine is een uitstekende keuze als u naast servies ook andere materialen gelijktijdig wilt afwassen. Of als u de behoefte heeft om snel en eenvoudig te kunnen schakelen tussen het wassen van servies én potten, pannen en GN-bakken.

Flexibiliteit

Dankzij de grote maatvoering biedt de machine plaats aan twee vaatwaskorven, zowel 500 x 500 mm als ook 600 x 500 mm grootte. De machine is uitgerust met twee wasarmgroepen, die elk aangestuurd worden door een krachtige waspomp. De druk in de wasarmen is per groep eenvoudig en onafhankelijk van elkaar in te stellen. Hierdoor kan bijvoorbeeld aan de ene kant servies worden gewassen en aan de andere kant gastronorm bakken. Natuurlijk kunnen ook in beide groepen gelijktijdig dezelfde soort vaat afgewassen worden. Door het overhalen van een hendel kan eenvoudig de wasdruk worden aangepast.

Er kunnen gedurende één wascyclus gelijktijdig twee vaatwaskorven/kratten (maximaal 60 cm) worden gewassen met een van elkaar onafhankelijke waterdruk. Hieronder ziet u voorbeelden van combinaties die mogelijk zijn:

Extra opties voor flexibiliteit

Voor meer flexibiliteit wordt de machine standaard geleverd met een roestvrijstalen korf. Deze korf is uitgerust met 8 rijen van elk 6 roestvrijstalen vingers die naar keuze eenvoudig horizontaal of verticaal gepositioneerd kunnen worden. Dit biedt u de mogelijkheid om de indeling van de machine zonder extra hulpstukken snel en eenvoudig naar wens te configureren. 

Stil

Dankzij de keuze voor pompen en het volledig dubbelwandig en geïsoleerd ontwerp is de WD-12i fluisterstil met een geluidsniveau tot 63 decibel.

ECO FLOW

Als optie kan de machine uitgerust worden met het intelligent ECO-FLOW warmteterugwinningssysteem. De energie van de vorige wasbeurt wordt hergebruikt om water voor de volgende wasbeurt te verwarmen. Omdat de warme dampen van het vorige wasproces worden hergebruikt, droogt de vaat sneller en wordt de werkomgeving in de spoelkeuken verbeterd. De ECO-FLOW optie kan eventueel achteraf worden gemonteerd en is zelfreinigend. De Fast-fill functie verkort de tijd die nodig is om de wastank te vullen. Het is mogelijk om de ECO-FLOW cyclus handmatig uit te schakelen als een verhoogde wascapaciteit vereist is.

E.I.A. regeling

Indien dit model uitgevoerd is met het optionele energieterugwinnende warmteterugwinningssysteem dan valt dit model onder de E.I.A. regeling.

Standaard levering inclusief
 • Roestvrijstalen korf van 1230 x 650 mm
 • RVS korfgeleiding (1230 x 650 mm) met scharnierbare roestvrijstalen vingers voor belading van GN-materiaal
 • 1 bordenkorf kunststof, 500 x 500 mm
 • 1 universeelkorf kunststof, 500 x 500 mm
 • 1 bestekkorf kunststof, 500 x 500 mm

Accessoires
 • ECO-FLOW warmteterugwinningssysteem
 • Externe wasmiddeldoseerunit Solid 5000
 • Externe waterontharder VCW 613
 • Ingebouwde afvoerpomp
icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde

WD-12i

1200 x 770 x 1850(2395)

16400W/400V