Adviesprijs: € 27.400

Neem contact op met RHIMA voor de beste offerte. Offerte aanvragen
 • 600mm Doorvoerhoogte
 • 1040x500mm Korfafmeting
 • 3 Wasprogramma's
icon Product Omschrijving

Dubbele doorschuif vaatwasmachine met instelbare wasdruk

De RHIMA WD12GHE plus is een kosten-effectieve en efficiënte doorschuifmachine. Deze krachtige machine wast keukenmaterialen en pannen, maar door instelbaarheid van de wasdruk ook gewone vaat en glaswerk. Het veranderen van de wasdruk is eenvoudig: zet de hendel in een andere positie en de machine wast met een normale wasdruk.

Lees verder onder de foto's ->

Offerte aanvragen
Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
 

De twee krachtige waspompen zorgen voor een doeltreffende reiniging van de grote 1040x550 mm RVS korf door middel van 4 forse wasarmen. In plaats van de RVS korf kunnen ook 2 standaardkorven van 500x500mm gelijktijdig gewassen worden. Er zijn 3 wasprogramma’s te programmeren waarvan de was- en naspoeltijd en de was- en naspoelwatertemperatuur in te stellen zijn, naar wens van de gebruiker, afhankelijk van de vervuiling en het gewenste droogresultaat van de vaatstukken. De fabrieksinstellingen zijn 1.2, 3.2 en 5.2 minuten.

HACCP

De RHIMA WD 12GHE Plus garandeert altijd de juiste temperatuur door te blijven wassen tot de ingestelde naspoelwater­temperatuur is bereikt. De machine zelf is eenvoudig schoon te houden met het interne reinigingsprogramma dat gestart kan worden nadat de RVS wastankzeven en de overlooppijp verwijderd zijn. Ook de 4 wasarmen zijn eenvoudig te verwijderen en schoon te maken.

Gebruik van de machine

De RHIMA WD12GHE Plus vergemakkelijkt het afwassen van pannen en keukenmaterialen aanzienlijk. Een voorspoeltafel en een uitlooptafel kunnen op de machine worden aangesloten, waardoor de machine werkt als doorschuiver. De kap opent en sluit automatisch. De machine waarschuwt als er bij verkeerde belading iets buiten de kap uitsteekt. Dankzij de efficiënte thermische en akoestische isolatie wordt de oppervlakte temperatuur en het geluidsniveau laag gehouden.

De machine is eenvoudig te bedienen. Het gekozen programma start als de kap gesloten wordt. Het bedieningspaneel toont u in één oogopslag het gekozen programma; de temperaturen van het waswater en het naspoelwater en de resttijd van het programma. De RHIMA WD12 GHE Plus waarschuwt bij te lage waswatertemperatuur, onvoldoende toevoer van water of een verkeerd geplaatste overlooppijp. Ook waarschuwt de machine bij onvoldoende naspoelwater omdat dit het spoelresultaat in gevaar brengt.

Ergonomie

Het automatisch openen en sluiten van de kap heeft veel voordelen: met één druk op de knop sluit de kap automatisch en start het programma. Het openen van de kap gebeurt hydraulisch en werkt op koud leidingwater. Het sluiten van de kap gebeurt door het eigen gewicht van de kap en is niet geforceerd, zodat de werking volkomen veilig is. Tevens bevordert het de ergonomie en het drogen van de vaat, omdat de kap direct na de naspoeling wordt geopend. Doordat de kap pas opent als het gehele programma is afgewerkt, is maximale hygiëne gegarandeerd.

E.I.A. regeling

Indien dit model uitgevoerd is met de optionele energieterugwinnende wasemcondensunit dan valt dit model onder de E.I.A. regeling.

Standaard levering inclusief
 • Roestvrijstalen korf van 1040x550mm
 • Drie 500x500mm vaatkorven
 • Naspoelmiddeldoseerapparaat
 • Roestvrijstalen naspoelboiler

Accessoires
 • Ingebouwde wasmiddeldoseerunit
 • Waterontharder
 • Ingebouwde afvoerpomp
 • Energieterugwinnende wasemcondensunit
 • Aan- en afvoertafels
 • In stoomverwarmde versie
icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde

WD12 GHE Plus

1200x770x1910/2420

400V 3N~ 16,4 kW 35 A