Adviesprijs: € 8.085

Neem contact op met RHIMA voor de beste offerte. Offerte aanvragen
 • 410mm Doorvoerhoogte
 • 500x500mm Korfafmeting
 • 4 Wasprogramma's
icon Product Omschrijving

Voordelig doorschuifvaatwaser DR 60T PLUS

De RHIMA DR 60T PLUS doorschuifvaatwasmachine is speciaal geschikt voor middelgrote spoelkeukens van die locaties waar de afwas van ca. 40-100 maaltijden per dag moet worden verwerkt. Deze dubbelwandige vaatwasser is gemaakt van roestvrijstaal en is een robuste machine voor iedere middelgrote spoelkeuken. Deze professionele vaatwasser is voorzien van een extra zware waspomp (1,1 KW) en is daardoor uitermate geschikt om naast vaatwerk ook gastronorm en keukenmaterialen te reinigen. De RHIMA DR 60T PLUS verkopen wij alleen in PLUS-uitvoering, dat is inclusief breaktank en naspoeldrukverhogingspomp.

Lees verder onder de foto's ->

Offerte aanvragen
iconDocumentatie
Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
 
Betrouwbaar, duurzaam en hygiënisch

De RHIMA DR 60T is een echte professionele doorschuifvaatwasmachine geheel vervaardigd uit AISI 304-18/10 chroomnikkel roestvrijstaal. Elke wasbeurt voldoet aan de HACCP eisen omdat de machine uitgerust is met een thermochrone besturing: hierdoor wordt gegarandeerd dat onder alle omstandigheden de temperatuur van het naspoelwater minimaal 85°C bedraagt. Elke wasbeurt heeft dus een hygiënisch zuiver eindresultaat.

Eenvoudige bediening

Het digitale display met kunststof soft-touch bedieningspaneel van de DR 60T PLUS is voorzien van duidelijke indicatorlampjes. Dit display geeft onder meer informatie over het gekozen wasprogramma, temperaturen, fouten, wascyclusvoortgang.

RVS wasarmen en oppervlaktefilters

Model DR 60T heeft vier wasprogramma’s (50, 80, 120 en 180 seconden). Het wasprogramma start automatisch als de kap gesloten wordt. De vaatwasser is uitgerust met onder en boven gescheiden was- en naspoelarmen. De onovertroffen dynamiek van draaiende was- en naspoelarmen voorkomt het nadruppelen van waswater tijdens het naspoelproces. Met als resultaat een fantastisch schone vaat.
Grote rvs oppervlaktefilters zorgen ervoor dat etensresten niet in het waswater vallen. Door de forse handgreep zijn zij makkelijk uit te nemen en schoon te maken. De ronde hoeken van de diepgetrokken wastank zorgen ervoor dat de machine aan het einde van de dag eenvoudig te reinigen is.

Korfafmeting 500 x 500 mm

Met behulp van diverse korven met een afmeting van 500 x 500 mm kan de RHIMA DR 60T zowel servies, glaswerk, bestek en keukenmaterialen reinigen. Deze vol-kunststof RHIMA korven zijn van een zeer hoge kwaliteit. Er is keus uit een groot aantal verschillende korven voor het afwassen van vaatwerk, dienbladen en materialen. Voor glazen zijn speciale korven leverbaar met vakverdeling. De hoogte van het glas bepaalt de hoogte van de glazenkorf. Een groot voordeel hiervan is dat de korven niet alleen geschikt zijn voor het afwassen maar ook ideaal zijn voor het transport en opslag.

Geschikt voor gastronorm

De RHIMA DR 60T is uitgerust met een krachtige 1120 watt waspomp en is daardoor uitermate geschikt om naast vaatwerk ook de gastronorm- en keukenmaterialen te reinigen.

Standaard levering inclusief
 • Roestvrijstalen naspoelboiler
 • Roestvrijstalen oppervlaktefilters
 • Ingebouwd naspoelmiddeldoseerapparaat
 • 2 Vaatkorven (bordenkorf en universeelkorf)
 • 1 Kunststof bestekbeker

Accessoires
 • Extern wasmiddeldoseerunit Solid 5000
 • Externe waterontharder VCW 601
 • Vaatkorven
 • Roestvrijstalen tafels
 • Ingebouwde afvoerpomp


De RHIMA DR 60T verkopen wij alleen in Plus uitvoering, dat is inclusief breaktank en naspoeldrukverhogingspomp.

icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde

DR 60T PLUS

650(720)x735x1445(1880)

10120W/400V