Adviesprijs: € 6.700

Neem contact op met Rhima voor de beste offerte. Offerte aanvragen
 • 410mm Doorvoerhoogte
 • 500x500mm Korfafmeting
 • 3 Wasprogramma's
icon Product Omschrijving

De RHIMA DR 60i bedrijfsvaatwasmachine is speciaal geschikt voor spoelkeukens van die locaties waar de afwas van ca. 40-100 maaltijden per dag moet worden verwerkt.

iconMedia
Sluiten

RHIMA DR 60i

RHIMA DR 60i

Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
Betrouwbaar, duurzaam en hygiënisch

De RHIMA DR 60i is een echte professionele doorschuifvaatwasmachine geheel vervaardigd uit AISI 304-18/10 chroomnikkel roestvrijstaal. Elke wasbeurt voldoet aan de HACCP eisen omdat de machine uitgerust is met een thermochrone besturing: hierdoor wordt gegarandeerd dat onder alle omstandigheden de temperatuur van het naspoelwater minimaal 85°C bedraagt. Elke wasbeurt heeft dus een hygiënisch zuiver eindresultaat.

Eenvoudige bediening

Model DR 60i heeft drie wasprogramma’s: programma 1 duurt
50 seconden, programma 2 duurt 120 seconden en programma 3 duurt 180 seconden. Het wasprogramma start automatisch als de kap gesloten wordt. De vaatwasser is uitgerust met onder en boven gescheiden was- en naspoelarmen. De onovertroffen dynamiek van draaiende was- en naspoelarmen voorkomt het nadruppelen van waswater tijdens het naspoelproces. Met als resultaat een fantastisch schone vaat.
Grote roestvrijstalen oppervlaktefilters zorgen ervoor dat etensresten niet in het waswater vallen. Door de forse handgreep zijn zij makkelijk uit te nemen en schoon te maken. De ronde hoeken van de diepgetrokken wastank zorgen ervoor dat de machine aan het einde van de dag eenvoudig te reinigen is.

Korfafmeting 50 x 50 cm

Met behulp van diverse korven met een afmeting van 50 x 50 cm kan de RHIMA DR 60i zowel servies, glaswerk, bestek en keukenmaterialen reinigen. Deze vol-kunststof RHIMA korven zijn van een zeer hoge kwaliteit. Er is keus uit een groot aantal verschillende korven voor het afwassen van vaatwerk, dienbladen en materialen. Voor glazen zijn speciale korven leverbaar met vakverdeling. De hoogte van het glas bepaalt de hoogte van de glazenkorf. Een groot voordeel hiervan is dat de korven niet alleen geschikt zijn voor het afwassen maar ook ideaal zijn voor het transport en opslag.

Geschikt voor gastronorm

De RHIMA DR 60i is uitgerust met een krachtige 1120 watt waspomp en is daardoor uitermate geschikt om naast vaatwerk ook de gastronorm- en keukenmaterialen te reinigen.

Leverbaar met ingebouwde wasmiddeldoseerunit voor vloeibaar wasmiddel

De wasmiddeldoseerunit zorgt ervoor dat de exacte benodigde hoeveelheid vloeibaar wasmiddel bij elke wasbeurt aan het waswater wordt toegevoegd. Hierdoor wordt voorkomen dat er te veel of juist te weinig wasmiddel wordt gebruikt, met alle gevolgen van dien. Door de wasmiddeldoseerunit komt de afwasmedewerker bovendien niet meer in contact met het wasmiddel en de hierin aanwezige chemicaliën. Ook is vloeibaar wasmiddel prijstechnisch gezien voordeliger dan poedervormig wasmiddel.

Standaard levering inclusief
 • Roestvrijstalen naspoelboiler
 • Naspoelmiddeldoseerapparaat
 • 2 Vaatkorven
 • Bestekbeker

Accessoires
 • Wasmiddeldoseerunit
 • Externe waterontharder
 • Vaatkorven
 • Roestvrijstalen tafels
icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde

DR 60i 


DR 60i Plus (incl. breaktank en naspoeldrukverhogingspomp)

650x735x1470/1890


650x735x1470/1890

10,1kW/400V


10,1kW/400V