Adviesprijs: € 6.530

Neem contact op met RHIMA voor de beste offerte. Offerte aanvragen
 • 410mm Doorvoerhoogte
 • 500x500mm Korfafmeting
 • 2 Wasprogramma's
icon Product Omschrijving

Doorschuifvaatwasser DR 59

De RHIMA DR 59 doorschuifvaatwasmachine is een uitstekend ergonomisch alternatief voor spoelkeukens met een voorlader vaatwasmachine, waar infrequent licht vervuild serviesgoed moet worden gereinigd. Denk bijvoorbeeld aan sportverenigingen, lunchrooms, bedrijfskantines, kerken en scholen. Het grote voordeel van deze machine ten opzichte van een voorlader is dat de korven met servies niet getild hoeven te worden en dat aan de invoer- en uitvoerzijde van de machine werktafels kunnen worden geplaatst. Dat maakt het vaatwasproces veel plezieriger voor de afwasmedewerker.

De RHIMA DR 59 kan zowel in lijn- als in hoekopstelling geplaatst worden. Lekwater vloeit in de machine, waardoor de vloer rond de vaatwasser droog blijft.

Lees verder onder de foto's ->

Offerte aanvragen
iconDocumentatie
Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
 
Betrouwbaar, duurzaam en hygiënisch

De RHIMA DR 59 is een echte professionele doorschuifvaatwasmachine geheel vervaardigd uit AISI 304-18/10 chroomnikkel roestvrijstaal (RVS). Elke wasbeurt voldoet aan de HACCP eisen, omdat de machine uitgerust is met een thermochrone besturing: hierdoor wordt gegarandeerd dat onder alle omstandigheden de temperatuur van het naspoelwater minimaal 85°C bedraagt. Elke wasbeurt heeft dus een hygiënisch zuiver eindresultaat.

Korfafmeting 500 x 500 mm

Met behulp van diverse korven met een afmeting van 500 x 500 mm kan de RHIMA DR 59 zowel servies, glaswerk, bestek en keukenmaterialen reinigen. Deze vol-kunststof RHIMA korven zijn van een zeer hoge kwaliteit. Er is keus uit een groot aantal verschillende korven voor het afwassen van vaatwerk, dienbladen en materialen.

Robuust materiaal

De DR 59 is vervaardigd uit duurzaam AISI 304-18/10 chroomnikkel roestvrijstaal en daarmee zeer robuust. Grote oppervlaktefilters zorgen ervoor dat etensresten niet in het waswater komen waardoor het waswater langer schoon blijft. Dankzij de forse handgrepen zijn de filters makkelijk uit te nemen en schoon te maken. Ook de ronde hoeken van de diepgetrokken wastank zorgen ervoor dat de machines aan het einde van de dag eenvoudig te reinigen zijn.

Eenvoudige bediening

De bediening van de DR 59 is uiterst eenvoudig. De DR 59 is voorzien van grote drukknopen die voor iedere afwasmedewerker duidelijk en gebruiksvriendelijk zijn.

Geschikt voor gastronorm

Model DR 59 heeft twee wasprogramma’s van 50 en 180 seconden en start automatisch als de kap wordt gesloten. De vaatwasser is aan de onder- en bovenkant uitgerust met een innovatief systeem van gekoppelde was- en naspoelarmen vervaardigd uit polypropylene en glasvezel. De dynamiek van draaiende was- en naspoelarmen voorkomt het nadruppelen van waswater tijdens het naspoelproces. De ronde hoeken van de diepgetrokken wastank zorgen ervoor dat de machine aan het einde van de dag eenvoudig te reinigen is. De maatvoering van model DR 59 is perfect geschikt voor het afwassen van bijvoorbeeld GN dienbladen.

Standaard levering inclusief
 • Ingebouwd naspoelmiddeldoseerapparaat
 • 2 vaatkorven (bordenkorf, universeelkorf)
 • 1 Kunststof bestekbeker

Accessoires
 • Externe wasmiddeldoseerunit (Solid)
 • Externe waterontharder VCW 601
 • Optioneel, ingebouwde afvoerpomp
 • Optioneel, breaktank en naspoeldrukverhogingspomp (PLUS-uitvoering)
 • Vaatkorven
 • Roestvrijstalen tafels
icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde

DR 59 Plus (incl. optionele breaktank en naspoeldrukverhogingspomp)

650(720)x735x1445(1880)


 

6900W/400V