Adviesprijs: € 5.395

Neem contact op met Rhima voor de beste offerte. Offerte aanvragen
 • 410mm Doorvoerhoogte
 • 500x500mm Korfafmeting
 • 2 Wasprogramma's
icon Product Omschrijving

De RHIMA bedrijfsvaatwasmachine DR 59 is het ergonomische alternatief voor die spoelkeukens waar ook gekozen zou kunnen worden voor een voorlader vaatwasmachine. Het grote voordeel van deze machine is dat de korven met servies niet getild hoeven te worden. Aan de invoerzijde van de machine wordt een tafel geplaatst van waar de korven met servies in de machine worden geschoven. Vanuit de vaatwasmachine worden afgewassen korven op de uitvoertafel geschoven. De RHIMA DR 59 kan zowel in lijn- als in hoekopstelling geplaatst worden. Lekwater vloeit in de machine, waardoor de vloer rond de vaatwasser droog blijft.

iconMedia
Sluiten

RHIMA DR 59

RHIMA DR 59

RHIMA DR 59

Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
Ergonomisch

Bij een voorlader worden de korven met vaatwerk in en uit de machine getild. Zeker als veel korven met kopjes, schoteltjes en/of borden worden afgewassen is dit fysiek een behoorlijke belasting. Daarom wordt de keuze voor het type vaatwasmachine niet alleen gemaakt op basis van de hoeveelheid af te wassen korven, maar wordt er rekening gehouden met de werkomstandigheden in de spoelkeuken. Een keuze voor een doorschuifvaatwasser is dan een bewuste keuze, waarbij u jarenlang plezier heeft van goede werkomstandigheden.

Betrouwbaar, duurzaam en hygiënisch

De RHIMA DR 59 is een echte professionele doorschuifvaatwasmachine geheel vervaardigd uit AISI 304-18/10 chroomnikkel roestvrijstaal (RVS). Elke wasbeurt voldoet aan de HACCP eisen, omdat de machine uitgerust is met een thermochrone besturing: hierdoor wordt gegarandeerd dat onder alle omstandigheden de temperatuur van het naspoelwater minimaal 85°C bedraagt. Elke wasbeurt heeft dus een hygiënisch zuiver eindresultaat.

Korfafmeting 50 x 50 cm

Met behulp van diverse korven met een afmeting van 50 x 50 cm kan de RHIMA DR 59 zowel servies, glaswerk, bestek en keukenmaterialen reinigen. Deze vol-kunststof RHIMA korven zijn van een zeer hoge kwaliteit. Er is keus uit een groot aantal verschillende korven voor het afwassen van vaatwerk, dienbladen en materialen.

Eenvoudige bediening en geschikt voor gastronorm

Model DR 59 heeft een wasprogramma van 90 seconden en start automatisch als de kap gesloten wordt. De vaatwasser is uitgerust met onder en boven gescheiden was- en naspoelarmen. De onovertroffen dynamiek van draaiende was- en naspoelarmen voorkomt het nadruppelen van waswater tijdens het naspoelproces. Met als resultaat een fantastisch schone vaat. De ronde hoeken van de diepgetrokken wastank zorgen ervoor dat de machine aan het einde van de dag eenvoudig te reinigen is. De maatvoering van model DR 59 is perfect geschikt voor het afwassen van bijvoorbeeld GN dienbladen.

Leverbaar met ingebouwde wasmiddeldoseerunit voor vloeibaar wasmiddel

De wasmiddeldoseerunit zorgt ervoor dat de exacte benodigde hoeveelheid vloeibaar wasmiddel bij elke wasbeurt aan het waswater wordt toegevoegd. Hierdoor wordt voorkomen dat er te veel of juist te weinig wasmiddel wordt gebruikt, met alle gevolgen van dien. Zo zal te weinig wasmiddel een slecht resultaat geven. Overmatig wasmiddel brengt daarentegen onnodig hoge kosten met zich mee. Door de wasmiddeldoseerunit komt de afwasmedewerker bovendien niet meer in contact met het wasmiddel en de hierin aanwezige chemicaliën. Ook is vloeibaar wasmiddel prijstechnisch gezien voordeliger dan poedervormig wasmiddel.

Standaard levering inclusief
 • Roestvrijstalen naspoelboiler
 • Naspoelmiddeldoseerapparaat
 • 2 Vaatkorven
 • Bestekbeker

Accessoires
 • Wasmiddeldoseerunit
 • Externe waterontharder
 • Vaatkorven
 • Roestvrijstalen tafels
icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde

DR 59


DR 59 Plus (incl. breaktank en naspoeldrukverhogingspomp)

650x735x1470/1890


650x735x1470/1890

6,9 kW/400V


6,9 kW/400V