Advies op maat?

Wij helpen u graag +31 (0)35 609 81 81 Neem contact op
  • 1200 Dienbladen/uur
  • 580x530mm Afmeting
icon Product Omschrijving

Zelfs een gedeeltelijke automatisering van de vaatwasruimte en het installeren van een dienbladen- en bestekwasmachine verhoogt de capaciteit en bevordert de ergonomie. Bovendien zal de geautomatiseerde verwerking van dienbladen de werkdruk van het personeel verlagen.

iconMedia

Documenten

Sluiten

RHIMA WD 40BRE

RHIMA WD 40BRE

RHIMA WD 40BRE

Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights

De machine heeft een voorwas, hoofdwas, een dubbele naspoeling en een droogzone. De dienbladen komen in de machine via een transportband, automatisch vanaf een dienbladentrolley of handmatig. Na afloop stapelt de machine de dienbladen op een verdeelelement. De maximale capaciteit is 1500 dienbladen.

De dienbladen worden staand gewassen wat de machine een grote capaciteit geeft en er voor zorgt dat het wassen en drogen efficiënt gebeurd.

Dankzij de elektronische controle kan de machine in een HACCP systeem geïntegreerd worden, zodat het hele proces wordt gevolgd en gegevens opgeslagen kunnen worden. Dankzij het tekstscherm krijgt de gebruiker steeds een duidelijk overzicht van het proces.

Het tekstdisplay maakt de machine makkelijk te gebruiken en door de grote deuren kan de binnenkant makkelijk schoongemaakt worden. Alle componenten zijn makkelijk vanaf de voorzijde bereikbaar voor service en onderhoud.

icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde

WD 40BRE

4000x1013x2440

49 kW/100A