Advies op maat?

Wij helpen u graag +31 35 609 81 81 Neem contact op
  • 6000 Bestek/uur
icon Product Omschrijving

Horeca vaatwasser voor bestek

Bestekwasmachines kunnen geïntegreerd worden in een automatisch verwerkingssysteem, waarin bestek gesorteerd wordt zonder enige handmatige handeling, om vervolgens hergebruikt te worden. De enige persoon die het bestek aanraakt is als het ware de gebruiker zelf. De grootte van de keuken en de distributiemethode bepalen hoe ver deze automatisering optimaal uitgebouwd kan worden. In luchtvaartkeukens neigt men grotendeels naar herbruikbare rvs bestekken. De bestekken worden van de reinigingszone naar de sorteermachine geleid, die ze dan verdeelt in de overeenkomstige bestekbakken.

Lees verder onder de foto's ->

Neem contact op
iconDocumentatie
Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
 

De RHIMA ACS 47D is aanbevolen voor het gebruik in situaties waar het bestek niet onmiddellijk na gebruik wordt afgewassen, zoals in ziekenhuiskeukens. De ACS 47D heeft een voorspoelzone, twee chemische reinigingszones en een dubbele naspoelzone. De bestekwasmachine is uitgerust met een speciale jet-techniek, die het bestek tijdens het wassen ronddraait, wat een perfect wasresultaat garandeert.

Ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid

De RHIMA ACS 47D heeft een gebruiksvriendelijk tekstpaneel en een electronisch controlesysteem dat aangesloten kan worden op een HACCP systeem. Via een tekstscherm wordt de gebruiker op de hoogte gebracht van alle handelingen tijdens het proces. Op die manier worden problemen ook tijdig aangepakt. De HACCP functies garanderen maximale hygiëne.

De bestekwasmachine bevat een dubbel warmteterugwinsysteem en akoestische en thermische isolatie. Dit alles reduceert het energieverbruik en vergroot de doeltreffendheid van de ventilatie waardoor de condities van de werkomgeving gegarandeerd blijven.

icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde

WD ACS 47D WD ACS 47D stoomverwarmd

4675x720x1735 4675x720x1735

57,6 kW/100A 15,6 kW/25A