Advies op maat?

Wij helpen u graag +31 35 609 81 81 Neem contact op
  • 2500-3600 stuks Bestek/uur
icon Product Omschrijving

Automatisch sorteren van bestek: efficiënt en hygiënisch

Het automatisch sorteren van bestek brengt aanzienlijke besparingen met zich mee. Automatiseren van deze werkzaamheden wordt een rendabele investering als de hoeveelheden groot genoeg zijn. De RHIMA WD ACS besteksorteermachine kan gecombineerd worden met een bestekwasmachine of als een standalone machine.

Het inschakelen van een besteksorteermachine zorgt er ook voor dat het personeel ingezet kan worden voor andere meer zinvolle en minder fysieke taken. Bovendien is het automatisch sorteren van bestek de meest hygiënische methode, omdat het bestek niet aangeraakt wordt.

Lees verder onder de foto's ->

Neem contact op
iconMedia

Documenten

Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
 

ACS besteksorteermachines worden voornamelijk gebruikt voor het sorteren van gewoon bestek, dat meestal bestaat uit 3-4 verschillende type items. Het bestek is al gewassen in bijvoorbeeld een bestekwasmachine. De sorteermachine identificeert elk onderdeel van het bestek en plaatst ze in verschillende bestekboxen. Elke onderdeel van het bestek wordt zo in de bestekbox gedaan dat de heften in dezelfde richting liggen.

Efficiënter bestek sorteren

Met de nieuwe ACS 800 Dynamische besteksorteermachine wordt het sorteren zelfs nog efficiënter. Er is nu nog minder reden om het bestek aan te raken dankzij het Dynamische sorteersysteem. De sorteermachine optimaliseert het gebruik van de bestekboxen dynamisch, waardoor de capaciteit van elke besteksoort wordt bepaald door de actuele vraag. Daarom is het noodzakelijk dat de bestekboxen gewisseld worden voordat de laatste in gebruik wordt genomen. Het sorteerproces vraagt minder menselijke arbeid, waardoor het personeel zich kan bezighouden met andere taken en alleen af en toe de boxen moet wisselen. Daardoor heeft u niet specifiek iemand nodig voor het besteksorteren, maar kan dit gedaan worden door het al aanwezige personeel in de afwasruimte.

De ACS 400 sorteert het bestek op de traditionele manier. Elke lepel, vork, theelepel en mes wordt in een geprogrammeerde positie gesorteerd. De bestekboxen moeten gewisseld worden zodra ze vol zijn.

De bestekaanvoerbufferband is een functioneel deel van het proces, leverbaar in standaardlengtes van 1,5-4,5 meter.

icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde

WD ACS 400HC WD ACS 800

2306x962x1341 3078x962x1341 excl. bufferband

0,3 kW/10A 0,3 kW/10A