Service & Onderhoud

Uw apparatuur, onze zorg!
Waarmee kunnen wij u helpen?

U moet ervan op aan kunnen dat uw professionele afwasapparatuur werkt. Zeven dagen in de week, dag en nacht. Daar is periodiek onderhoud voor nodig. En bij een storing een snelle oplossing. Onze getrainde servicemonteurs in de Benelux staan dag en nacht voor u klaar. Met RHIMA haalt u kwalitatieve vaatwasmachines én betrouwbare service in huis!
Heeft u een monteur nodig voor onderhoud of storing? Of wilt u een onderdeel voor een machine bestellen? Laat het ons weten via één van de onderstaande formulieren:

Storing melden Service aanvragen Onderdeel opvragen

Wilt u liever iemand telefonisch spreken? Heb je een storing in het weekend of buiten kantooruren? Bel dan met onze service-afdeling op telefoonnummer 035 - 609 81 81.

Zelf storing verhelpen?

Storing zelfhulp met technische ondersteuning.

Onderhoudscontract

Met een goed onderhouden installatie blijft uw afwasinstallatie waardevast, heeft u minder kans op storingen, blijft uw installatie in bedrijf en bent u gegarandeerd van een perfect wasresultaat. Daarom adviseren wij om een onderhoudscontract bij RHIMA af te nemen. Wij bieden verschillende typen onderhoudscontracten aan. Met een onderhoudscontract bent u altijd gegarandeerd van:

  • Periodiek onderhoud
  • Een snelle oplossing bij storing
  • Meer dan 50 gekwalificeerde servicemonteurs
  • 24/7 stand-by
  • Alle onderdelen direct leverbaar


Wilt u meer weten over onze onderhoudscontracten? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button. 

Onderhoudscontract aanvragen

NEN 3140 keuring

Wilt u uw vaatwasapparatuur controleren op een veilige werking van de gehele elektrische installatie ten behoeve van de NEN 3140 normering? De RHIMA specialisten kunnen deze inspectie voor u uitvoeren, zodat u de veiligheid en gezondheid van gebruikers en werknemers niet in het geding komen. De NEN 3140 inspectie kunt u hier aanvragen.