Webtool

De RHIMA webtool is een informatie- en inspectieprogramma dat u op eenvoudige wijze complete controle geeft over het gehele vaatwasproces.

Eén van onze in het oog springende innovaties is de RHIMA WEB Tool. Een informatie- en inspectieprogramma dat u op eenvoudige wijze complete controle geeft over het gehele vaatwasproces. De Tool werkt eenvoudig met uw webbrowser. Van daaruit kunt u snel en eenvoudig hygiëne- en milieurapporten (HACCP-norm) opstellen. Ook stelt de WEB Tool u in de gelegenheid uw machines aan te passen aan uw specifieke situatie en behoeften.

RHIMA WD machines worden afgeleverd met een geïnstalleerd controlesysteem ten behoeve van de WEB Tool. Via een gewone browser als Explorer of FireFox, maakt u contact met het controlesysteem. Alle informatie blijft in het systeem bewaard, zodat u te allen tijde rapportages kunt uitdraaien over bijvoorbeeld het water- en elektriciteitsverbruik. Het systeem is eenvoudig in gebruik en kan zelfs via Wifi worden bediend.

Met betrekking tot de HACCP-norm houdt u misschien handmatig een logboek bij. Met de WEB Tool is dat niet meer nodig. Op elk moment kunt u de gewenste rapportage aanroepen en uitprinten. Dat is niet alleen zeer accuraat, het bespaart u ook nog eens veel tijd.

RHIMA WEB Tool bespaart u veel tijd en geeft u op eenvoudige wijze complete controle over het gehele vaatwasproces.

De Web Tool houdt ook een zogenaamd ‘event log’ bij, waarin alle alarmen en wijzigingen door de machine worden bijgehouden, inclusief tijdstempel per gebeurtenis. Dat stelt ons in staat om bij eventuele problemen, op afstand een snelle diagnose te stellen en de juiste maatregelen te treffen. Ook onze monteurs maken dus graag gebruik van het systeem. Bij een servicebezoek kan de monteur gemakkelijk het logboek inzien en zijn werkzaamheden daaraan toevoegen.

Ook voor het monitoren van de financiële exploitatie is de WEB Tool een zeer bruikbaar instrument. U kunt bijvoorbeeld de beladingsgraad van de machine
aflezen en al naar gelang daarvan het gebruik veranderen om een efficiëntere bezetting te realiseren.