Juffrouw Tok

Bij Juffrouw Tok leverde RHIMA met spoed binnen een paar dagen een nieuwe korventransportmachine

Nieuwe korventransportmachine in recordtijd geplaatst bij Juffrouw Tok

 

spoelkeuken kiprestaurant

Aan de rand van de Ginkelse Heide in Ede ligt restaurant Juffrouw Tok. Zoals de naam al doet vermoeden vind je op het menu van dit restaurant voornamelijk kipgerechten, waaronder de befaamde kip piri-piri. Maar ook andere vleesgerechten en het vegetarische gerecht ontbreken niet.

 De formule Juffrouw Tok bestaat al meer dan 25 jaar en de vestiging in Ede was de eerste uit een reeks. Na Ede openden de oprichters van Juffrouw Tok restaurants in Didam, Eindhoven en Scherpenzeel. In al deze restaurants staat de pittige kip piri-piri op de kaart, maar ook het kippetje van de houtskoolgrill behoort tot de favoriet van menig gast. Christel Welling werkte vanaf de oprichting in 1995 bij Juffrouw Tok Ede toen zij in 2000 de kans kreeg om franchiseneemster te worden. “Wij hebben de lekkerste kip van Nederland. Als je die eenmaal hebt gegeten dan ben je verslaafd”, zegt Christel glimlachend.

Vervanging met spoed

Heel veel schik heeft Christel de laatste maanden ook van haar nieuwe RHIMA WD-213 korventransportmachine die binnen enkele dagen geplaatst werd in de spoelkeuken. Christel vertelt hoe dit zo gelopen is: “Ik was aan het oriënteren voor een nieuwe vaatwasmachine omdat onze machine na 18 jaar op z’n eind liep. Via de leverancier van onze frituursystemen, Systeemkeuken, kwam ik in contact met RHIMA. Een paar dagen nadat ik de accountmanager van RHIMA over de vloer had, begaf onze machine het volledig. Met nog wat oplapwerk van de leverancier konden we nog een paar dagen rekken, maar er was veel haast bij een nieuwe machine. De accountmanager van RHIMA verzekerde mij dat RHIMA binnen een paar dagen al kon leveren. En dat is fantastisch gelukt. Binnen vier dagen hadden we een nieuwe RHIMA korventransportmachine met waterontharder staan. RHIMA heeft echt alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat we konden draaien. Echt een topprestatie!”

Korven stapelen

Tijd om de spoelkeuken verder aan te passen was er niet, maar momenteel wordt er gewerkt om de puntjes op de i te zetten. Christel vervolgt: “Morgen levert RHIMA nog een nieuwe aanvoertafel met extra grote spoelbak. Dat is fijn omdat de grote bakken waar onze kip in wordt geleverd hier dan ook in passen, zodat we ze goed kunnen voorspoelen en eventueel ook weken.” Inmiddels is de oude glazenspoelmachine vervangen door een RHIMA WD-4 glazenspoelmachine met RO 100i osmose installatie. “Dit is echt een time-saver voor ons personeel. Deze glazenspoelmachine scheelt zoveel tijd die we voorheen besteedde aan het poleren van glazen en bestek.” Christel had de smaak te pakken en op advies van RHIMA voerde zij nog een paar logistieke verbeteringen door. “We hebben nu een korvendolly waar we de glazenkorven die uit de glazenspoelmachine op kunnen zetten en stapelen. Daar krijgen ze de tijd om streeploos op te drogen. Deze glazen kunnen we dan op een rustig moment eenvoudig verplaatsen naar de bar waar de glazen worden uitgeladen. En omdat de korven stapelbaar zijn, staan ze niet in de weg.”

Christel is niet alleen enthousiast over de snelle levering van de nieuwe RHIMA WD-213 korventransportmachine, maar ook over de opvallende gebruiksvriendelijkheid ervan. Zelfs voor de twee Oekraïense dames in de spoelkeuken, die nauwelijks Engels of Nederlands spreken, blijkt de machine eenvoudig te bedienen en gemakkelijk schoon te houden. “De nieuwe machines en accessoires van RHIMA bij Juffrouw Tok hebben een ongelooflijke impact gehad. Ik ben echt onder de indruk.”

“RHIMA heeft echt alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat we binnen enkele dagen konden draaien. Echt een topprestatie!””

Uw spoelkeuken naar een hoger plan tillen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Maak een afspraak

Highlights
 • 1

  Gloednieuwe machine binnen 4 dagen geleverd

 • 2

  Nieuwe aanvoertafel met extra grote spoelbak

 • 3

  Minder tijd kwijt aan poleren van bestek

Apparatuur
 • 1

  RHIMA WD-4 glazenspoelmachine

 • 2

  RHIMA RO 100i osmose installatie

 • 3

  RHIMA WD-213 korventransportmachine

 • 4

  Diverse aan- en afvoertafels met extra grote spoelbak