Ace

Bij Club ACE wanen bezoekers zich in een ware hospitality beleving. Lees hoe de spoelkeuken daar een bijdrage aan levert.

ACE investeert in (spoel)keuken op de groei voor hun clubhuis

 

afwaskeuken nieuw bedrijfsrestaurant ACE

Club ACE klinkt als een trendy uitgaansgelegenheid in het centrum van Amsterdam, en trendy it is. Club ACE is namelijk het ‘clubhuis’ van het creatieve en digitale ACE netwerk. Inmiddels bestaat ACE uit 12 gespecialiseerde bureaus, in branding, PR, innovatie en tech, die elkaar ontmoeten in gemeenschappelijke cultuur en ambitie. Het merendeel heeft zich inmiddels verenigd onder één dak in de Amsterdamse Houthavens. Het open inclusieve karakter van het vernieuwende Club ACE draagt bij aan de optimale samenwerking tussen de teams, agencies, klanten en partners. Naast het pand, bestaat Club ACE ook uit een programma voor werknemers met events, zelfontwikkeling, vitaliteit en een professionele catering.

Hospitality beleving

“Wij geloven in de kracht van samenwerking en kruisbestuiving”, aldus Coen Slothouber, Senior Venue Manager bij ACE. “En daar is Club ACE, zoals we de benedenverdieping met bedrijfsrestaurant noemen, volledig op ingericht. Er is een huiselijke sfeer binnen de werkomgeving gecreëerd waar zowel medewerkers als klanten hun tijd samen door kunnen brengen om zo het creatieve proces te bevorderen. De echte magie ontstaat immers bij samenwerking.”

Club ACE mag dan wel een huiselijke sfeer hebben, bezoekers wanen zich in een ware hospitality beleving. Venue Manager Kim Iglesias vertelt hierover: “Middenin Club ACE vind je onze bar met barista die zorgt voor de lekkerste koffie. We verzorgen dagelijks een klein ontbijt en een vers bereide warme lunch, waarvan het merendeel plant-based is. En dat allemaal in een locatie met veel daglicht en natuurlijke materialen.” Deze beleving draagt niet alleen bij aan de werkervaring van 350+ medewerkers, maar ook aan de gasten die de locatie bezoeken. “Voor het organiseren van grote evenementen hebben we alles in huis.” Vult Coen aan. “We hebben alles eigenlijk op de groei gekocht en zijn voor kwaliteit gegaan.”

Kosten efficiënt en ergonomisch

De keuken van Club ACE is professioneel uitgerust met een spoelkeuken, geleverd door Beuk Horeca. In de spoelkeuken werd voor grote capaciteit gekozen met de RHIMA PRM 7 voorwasmachine in combinatie met een WD-7 doorschuifvaatwasmachine inclusief wasemcondensunit met energieterugwinning, uitlooprollertafel en VWC 601 waterontharder. De PRM WD-7 combinatie zorgt ervoor dat er minder tijd en water wordt verloren aan het handmatig voorspoelen van de vuile vaat. Samen met de energieterugwinnende wasemcondensunit maakt dit de vaatwasopstelling kostenefficiënt en ergonomisch. Er wordt minder water verbruikt doordat de voorwasmachine water uit de WD-7 hergebruikt, er hoeft niet voorgespoeld te worden en de condensunit zorgt voor minder stoomafgifte in de werkomgeving van de afwasmedewerker.

Coen vult aan: “We wilden een zo ergonomisch mogelijke opstelling, dus hebben naast de grote spoelkeuken bewust gekozen voor een aparte glazenspoelmachine in de bar. De afstand van de bar naar de keuken was te groot”, aldus Coen. “Dat weet ik uit de ervaring die ik opdeed bij golfbaan The Dutch, waar ik overigens ook met RHIMA apparatuur werkte. Dat maakte het ook makkelijk schakelen met RHIMA.” De RHIMA High Sparkle glazenspoelmachine in de bar wordt gebruikt voor het wassen van glaswerk en het poleren van het gewassen bestek.

"We wilden een zo ergonomisch mogelijke opstelling, dus hebben naast de grote spoelkeuken bewust gekozen voor een aparte glazenspoelmachine in de bar. De afstand van de bar naar de keuken was te groot"
Debrasseermeubel

Wat betreft logistiek en routing was er binnen Club ACE nog een belangrijke uitdaging. “We wilden niet werken met debrasseerkarren, want dat doet afbreuk aan de ervaring en identiteit van Club ACE. Een debrasseerunit in de buurt van spoelkeuken was ook geen mogelijkheid omdat lunchgebruikers dan langs het buffet komen. Samen met RHIMA hebben we besloten een verscholen ruimte te maken met een debrasseermeubel waar bezoekers hun vuile vaat kunnen wegzetten. Onze afwasmedewerker verzamelt dan inéén keer de vuile vaat om het naar de grote spoelkeuken te brengen. Zo ontzorgen we de bezoekers van Club ACE en RHIMA heeft daarbij pro-actief met ons meegedacht”, vertelt Coen.

Ook de kantoren van ACE in Utrecht en Rotterdam worden spoedig omgebouwd tot Club ACE-omgevingen, zodat werknemers en klanten op alle locaties dezelfde ervaring hebben. Één ding is zeker, bezoekers zullen zich daar meer dan welkom voelen.

Op zoek naar een ergonomische spoelkeuken? Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Maak een afspraak

Highlights
 • 1

  Voldoende capaciteit voor uitbreiding in de toekomst

 • 2

  Meest ergonomische en efficiënte opstelling

 • 3

  Apart debrasseermeubel voor optimale hospitality beleving

Apparatuur
 • 1

  RHIMA High Sparkle 50 glazenspoelmachine

 • 2

  PRM 7 GREEN voorwasmachine

 • 3

  WD 7 GREEN Plus doorschuifmachine

 • 4

  Diverse aan- en afvoertafels

 • 5

  RHIMA VCW 601 waterontharder

 • 6

  RHIMA afvalschraper