RHIMA komt met nieuwe lijn moderne voorladers

RHIMA heeft haar assortiment professionele vaatwasmachines aangepast en uitgebreid met een nieuwe lijn voorladers.

Soest, 1 januari 2023 – RHIMA, leverancier van professionele afwasapparatuur, heeft haar assortiment professionele vaatwasmachines aangepast en uitgebreid met een nieuwe lijn voorladers. Met deze nieuwe lijn beschikken alle RHIMA voorladers nu standaard over een ingebouwde afvoerpomp en zeepdoseerpomp. Daarnaast zijn de nieuwste voorladers voorzien van elektrische besturing met een modern en gebruiksvriendelijk soft touch panel met LED-display en worden alle vaatwasmachines geleverd met 24 maanden garantie.

De glazenspoelmachine DR 39, voorlader DWash T50 en voorlader DR 49 zijn uit het assortiment gehaald. De DR 40, DR 50, DR 50i, DR 52E en DR 52E PLUS worden respectievelijk vervangen door de DR 40T, DR 50T, DR 51TDR 52T en DR 53T, allen voorzien van ingebouwde afvoerpomp en zeeppomp. Deze machines kunnen tevens worden geleverd met ingebouwde waterontharder. Van de DR 51T voorlader is er daarnaast een speciale uitvoering, waarbij de machine een speciaal hygiene+ wasprogramma kan draaien. Dankzij een langere wascyclus en een dubbele naspoeling is dit wasprogramma ideaal voor organisaties die extra hygiënisch schoon vaatwerk vereisen.  

Het voordeel van een ingebouwde afvoerpomp is dat deze machines op iedere plek in de spoelkeuken of bar kunnen worden geïnstalleerd. De afvoerpomp verpompt het water naar hogere afvoeren, indien nodig. Bij machines met een ingebouwde zeeppomp wordt het vaatwasmiddel automatisch gedoseerd en er altijd de juiste hoeveelheid vaatwasmiddel gebruikt voor een optimaal wasresultaat. Doordat de zeeppomp zich niet langer aan de buitenkant van de machine bevindt, wordt verder ruimte bespaard.

Eerder dit jaar introduceerde RHIMA al een nieuwe lijn robuuste waterontharders en omgekeerde osmose-apparatuur én de nieuwe WD-12i. De WD-12i is een doorschuifvaatwasmachine die twee vaatwasstromen, zoals pannen én servies, gelijktijdig met verschillende waterdruk kan wassen. 

Horecava

De nieuwe lijn voorladers wordt geëxposeerd tijdens de Horecava van 9 t/m 12 januari in de RAI Amsterdam. RHIMA is vindbaar op stand 306 (hal 2).