RHIMA introduceert WD-6 GLASS glazenspoelmachine

RHIMA introduceert een nieuwe glazenspoelmachine, de WD-6 GLASS. Voor extreem snelle droging.

Soest, 26 juli 2021 – RHIMA, leverancier van professionele afwasapparatuur, introduceert een nieuwe glazenspoelmachine, de WD-6 GLASS. Deze doorschuifvaatwasmachine is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van glaswerk, met drie wasprogramma’s voor verschillende type glazen. De nieuwe GLASS TILT-functie kantelt de waskorf tijdens de naspoeling. Daardoor vloeit het water langs de buitenkant van elk glas waardoor het glaswerk sneller droogt. De GLASS TILT-functie kan worden uitgeschakeld voor het afwassen van bestek of servies.

WD-6 glazenspoelmachineDe WD-6 GLASS is een ideale vaatwasmachine in situaties waar de centrale spoelkeuken moeilijk bereikbaar is en waar een professionele afwasmachine op locatie nodig is. Ook kan de WD-6 GLASS eenvoudig als uitbreiding op de bestaande wasstraat dienen omdat aan- en afvoertafels aan de WD-6 GLASS kunnen worden aangesloten. Bestaande glazenspoelmachines worden nu voornamelijk geleverd in voorlader model en zijn minder geschikt voor aansluiting op werktafels.

Glasprogramma’s

De WD-6 heeft wasprogramma’s voor verschillende soorten glazen, zodat de was- en naspoeltijd en de temperatuur altijd juist is. Er is een programma voor bierglazen, wijnglazen en standaardglazen. En die keuze is heel eenvoudig gemaakt via het overzichtelijke display.

Bij Van der Valk Hotel Beveren maken ze inmiddels gebruik van de WD-6 GLASS in hun, speciaal voor de zomer ingericht, terrastuin. “Door te kiezen voor de WD-6 glazenspoelmachine in onze terrastuin hoeft ons personeel niet het glaswerk naar de centrale spoelkeuken te verplaatsen”, aldus hotelmanager Tim van der Valk. “Dit scheelt heel veel uitzoekwerk want onze restaurants gebruiken verschillende glazen en verkleint de kans op breukschade.”