RHIMA introduceert nieuwe lijn waterbehandelingsapparatuur en WD-12i

De nieuwe lijn waterontharders en omgekeerde osmose-apparatuur zijn robuuster en flexibeler dan de vorige versies.

Soest, 9 mei 2022 – RHIMA, leverancier van professionele afwasapparatuur, introduceert een nieuwe lijn waterontharders en omgekeerde osmose-apparatuur. Deze vernieuwde VCW-serie (waterontharders) en RO-serie (omgekeerde osmose) zijn nog robuuster en flexibeler dan de vorige versies. Zo zijn alle VCW’s verrijdbaar en daardoor eenvoudig te (ver)plaatsen in de spoelkeuken. De RO 100i biedt de mogelijkheid om zelfstandig de filters en membranen te vervangen, hetgeen extra flexibiliteit biedt. Door de verschillende modellen en maatvoeringen biedt RHIMA geschikte waterbehandelingsapparatuur voor zowel kleinere professionele vaatwasmachines tot grotere bandvaatwas- en korventransportmachines.

De nieuwe VCW-series bestaat uit de VCW 601 (geschikt voor voorladers en glazenspoelmachines), de VCW 613 (geschikt voor alle RHIMA vaatwasmachines) en de VCW 621 (geschikt voor korventransport- en bandvaatwasmachines). De VCW waterontharders zijn zeer efficiënt, volume gestuurd en compact met een praktische vormgeving. De omgekeerde osmose installaties van RHIMA zijn hoogwaardige osmose installaties in een modern en praktisch design. Ze zorgen voor een stralend resultaat, zónder te poleren. RHIMA biedt 3 nieuwe modellen omgekeerde osmose-apparatuur; de RO 100i (voorladers en glazenspoelmachines), RO 200i (doorschuifvaatwasmachines) en RO 400i (korventransport- en bandvaatwasmachines).


Nieuwe WD-12i

Naast de nieuwe lijn waterontharders introduceert RHIMA ook een nieuwe versie van de WD-12 doorschuifvaatwasser, te weten de WD-12i. Deze doorschuifvaatwasmachine kan twee korven gelijktijdig wassen, waarmee het over extra grote capaciteit beschikt. De WD-12i is een uitstekende keuze als naast servies ook andere materialen (zoals potten, pannen en keukengerei) gewassen moeten worden. De WD-12i biedt namelijk de mogelijkheid om de waterdruk van de twee korven die erin worden geplaatst onafhankelijk van elkaar in te stellen. In één wasbeurt kan daardoor bijvoorbeeld zowel servies als sterk vervuilde pannen worden gewassen. Meer informatie over de WD-12i vindt je hier: https://www.rhima.nl/vaatwasmachines/doorschuif-en-combivaatwasmachines/rhima-wd-12i 

Opties WD-12i doorschuiver