RHIMA Dealerdag gemist? Een korte update

Op een bijzonder zonnige dag en een bijzondere locatie hebben wij onze dealers op de hoogte gebracht van onze nieuwste lijn RHIMA vaatwasapparatuur.

Op een bijzonder zonnige dag en een bijzondere locatie in Arnhem hebben wij op zondag 22 mei 2022 onze dealers op de hoogte gebracht van onze nieuwste lijn vaatwasapparatuur en andere ontwikkelingen in de markt. Ruim 200 bezoekers - bestaande uit dealers, hun partner, kinderen en soms ook kleinkinderen – ontvingen wij in Burgers’ Zoo. Na een kort welkom, gingen de partner en kinderen op pad voor een verzorgde rondleiding door onder andere de overdekte jungle en de rotswoestijn.

De dealers werden in het auditorium door Alex van Hooff (dierentuin-directeur van het familiebedrijf Koninklijke Burgers' Zoo) welkom geheten en leerden daar alles over zijn visie en met welke passie de dierentuin weer wordt doorgegeven aan de volgende generatie.

Duurzame vaatwassers 2022

Vervolgens was het de beurt aan RHIMA directeur Gert Jansen om een update te geven van de nieuwste horeca vaatwassers en accessoires die RHIMA het afgelopen jaar heeft geïntroduceerd, waaronder de WD-6 GLASS, de serie High Sparkle glazenspoelmachines, de nieuwe lijn waterontharders en omgekeerde osmose apparatuur en de dubbele doorschuifvaatwasser WD-12i. Daarnaast kon RHIMA laten weten dat er wordt gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe lijn voorladers die in september 2022 worden verwacht. Het gaat om meerdere voorladers die méér RVS bevatten (en dus minder plastic), een moderne besturing hebben met touch panel en een vernieuwde look uitdragen. Deze nieuwe voorladers zijn geheel in lijn met onze duurzaamheidsvisie en de transitie naar minder gebruik van plastic.

Om geheel in lijn te blijven met het thema duurzaamheid sloot André Kuipers het sprekersgedeelte af met een inspirerende lezing over zijn ervaringen in de ruimte. André is één van de weinige mensen in de wereld, en de enige levende Nederlander, die onze planeet van buitenaf heeft gezien. Hij had het voorrecht twee keer te mogen werken in het internationale ruimtestation ISS. André liet zien dat we aan ruimtevaart doen het omdat het ons ongelooflijk veel oplevert. André Kuipers noemt het ‘galactisch ondernemen’. Kansrijke toepassingen zijn er volop, met de hele wereld als klant. Van oogstvoorspellingen met satellieten tot nieuwe, vanuit de ruimtevaart ontwikkelde, brandstofcellen. En van zonsensoren die zonnepanelen op de zon gericht houden tot mijnbouw op de maan. Hij sloot af met zijn statement dat er maar één aarde is (zover we tot nu toe weten) en dat we er zuinig op moeten zijn.

Na deze lezingen hebben onze dealers met hun families kunnen genieten van een dagje dierentuin en hebben we de dag afgesloten met een overheerlijke Afrikaanse BBQ. Wij kijken terug op een dag om nooit te vergeten.