Nieuwe RO 150i complementeert RHIMA waterbehandelingsapparatuur

Nieuwe omgekeerde osmose installatie voor perfect afwasresulaat met RHIMA doorschuifvaatwassers

Soest, 4 juni 2024 - RHIMA introduceert een nieuwe omgekeerde osmose installatie. Deze installatie, de RHIMA RO 150i, complementeert de serie waterontharders en omgekeerde osmose installaties die RHIMA vorig jaar nieuw op de markt bracht. De nieuwe RO 150i is uitermate geschikt voor doorschuifvaatwasmachines en is door zijn compacte afmeting eenvoudig te plaatsen in iedere spoelkeuken.

De RHIMA RO 150i biedt vijftien verschillende instellingen afhankelijk van de kwaliteit van het inkomende water en de gewenste kwaliteit van het uitstromende water vanuit de installatie. Doordat het filter en membraan eenvoudig zelf vervangen kunnen worden, zijn de onderhoudskosten van de RO 150i zeer laag. De bijgeleverde, losse indicator kan op ooghoogte naast de vaatwasmachine worden opgehangen, zodat afwasmedewerkers eenvoudig de levensduur van het membraan kunnen zien en tijdig een nieuw membraan kunnen installeren. Daarmee kan te allen tijde een hoogwaardig afwasresultaat gegarandeerd worden. De RO150i geeft 156 liter osmose water per uur, dat aanzienlijk meer dan andere installaties bieden. 

Naast de RO 150i biedt RHIMA drie andere modellen omgekeerde osmose-apparatuur; de RO 100i (voorladers en glazenspoelmachines), RO 200i en RO 400i (korventransport- en bandvaatwasmachines). Het assortiment waterontharders bestaat uit de VCW 601 (voorladers en glazenspoelmachines), de VCW 613 (geschikt voor alle RHIMA vaatwasmachines) en de VCW 621 (korventransport- en bandvaatwasmachines).

Meer informatie over onze omgekeerde osmose installaties vindt u op: https://www.rhima.nl/accessoires/omgekeerde-osmose-installaties