Verminder verbruik van water, energie, vaatwasmiddel en arbeid

RHIMA voor horeca:

Met behulp van het RHIMA vaatwasconcept richten we uw vaatwasproces zo effectief en efficiënt mogelijk in. Want in zowel een kleine lunchroom als in een spoelkeuken van een groot hotel kan op de vaat veel kosten bespaard worden.

Denk aan verminderd verbruik van water, energie, vaatwasmiddel en arbeid. Daarnaast zorgen de professionele vaatwasmachines voor een beter werkkllimaat voor de afwasmedewerker ten aanzien van bijvoorbeeld ergonomie en temperatuur van de spoelruimte. Het optimaal inrichten van de spoelruimte kan daar nog verder aan bijdragen. 

Maak een afspraak

Succesverhalen

Neem een kijkje in de keuken bij horeca ondernemers en hun RHIMA vaatwasmachines.
  • Novotel Amsterdam City

    Novotel Amsterdam City zocht een machine met grote capaciteit

    Bekijk de case
    • Hotel Beveren

      RHIMA groeit mee met Van der Valk Hotel Beveren

      Bekijk de case
    • Veera

      De kracht van een voorwasmachine in een Indiaans restaurant waar veel rijst en curry's worden bereid.

      Bekijk de case
    • Restaurant VROEG

      Brand bij VROEG is aanleiding tot verbeteringen in de spoelkeuken

      Bekijk de case
    • Roosje

      Dankzij de RHIMA financial lease constructie kon café Roosje de glazenspoelmachine en osmose installatie afnemen.

      Bekijk de case
    • Firma van Buiten

      Bij Firma van Buiten zochten ze een duurzame oplossing voor hun spoelkeuken met combinatie tussen occasion en nieuw.

      Bekijk de case
    • Trattoria Panini

      De vorige eigenaar had nauwelijks nagedacht over zaken als indeling, routing, efficiëntie en eventuele groei. Dat was een startpunt voor optimalisatie.

      Bekijk de case
    • Kasteel Kerckebosch

      Bij Kasteel Kerckebosch hebben ze met RHIMA o.a. de routing in de spoelkeuken verbeterd.

      Bekijk de case
  • Novotel Amsterdam City

    Novotel Amsterdam City zocht een machine met grote capaciteit

    Bekijk de case
    • Hotel Beveren

      RHIMA groeit mee met Van der Valk Hotel Beveren

      Bekijk de case
    • Veera

      De kracht van een voorwasmachine in een Indiaans restaurant waar veel rijst en curry's worden bereid.

      Bekijk de case
    • Restaurant VROEG

      Brand bij VROEG is aanleiding tot verbeteringen in de spoelkeuken

      Bekijk de case
    • Roosje

      Dankzij de RHIMA financial lease constructie kon café Roosje de glazenspoelmachine en osmose installatie afnemen.

      Bekijk de case
    • Firma van Buiten

      Bij Firma van Buiten zochten ze een duurzame oplossing voor hun spoelkeuken met combinatie tussen occasion en nieuw.

      Bekijk de case
    • Trattoria Panini

      De vorige eigenaar had nauwelijks nagedacht over zaken als indeling, routing, efficiëntie en eventuele groei. Dat was een startpunt voor optimalisatie.

      Bekijk de case
    • Kasteel Kerckebosch

      Bij Kasteel Kerckebosch hebben ze met RHIMA o.a. de routing in de spoelkeuken verbeterd.

      Bekijk de case