Verminder verbruik van water, energie, vaatwasmiddel en arbeid

RHIMA voor horeca:

Met behulp van het RHIMA vaatwasconcept richten we uw vaatwasproces zo effectief en efficiënt mogelijk in. Want in zowel een kleine lunchroom als in een spoelkeuken van een groot hotel kan op de vaat veel kosten bespaard worden.

Denk aan verminderd verbruik van water, energie, vaatwasmiddel en arbeid. Daarnaast zorgen de professionele vaatwasmachines voor een beter werkkllimaat voor de afwasmedewerker ten aanzien van bijvoorbeeld ergonomie en temperatuur van de spoelruimte. Het optimaal inrichten van de spoelruimte kan daar nog verder aan bijdragen. 

Maak een afspraak

Succesverhalen

Neem een kijkje in de keuken bij horeca ondernemers en hun RHIMA vaatwasmachines.
  • Grand Hotel Beatrix

    Volledig nieuwe spoelkeuken bij Grand Hotel Beatrix met focus op hygiëne en efficiëntie.

    Bekijk de case
    • Hotel Lutitia

      Het klassieke gebouw van Hotel Lutetia maakte het installeren van een vaatwasoplossing extra uitdagend. RHIMA bood uitkomst.

      Bekijk de case
    • Hotel Krasnapolsky

      Lees hoe RHIMA’s vaatwasmachines en slimme waterhergebruik-technologie ervoor zorgt dat ook de spoelkeuken naadloos aansluit bij het duurzaamheidsbeleid…

      Bekijk de case
    • Conservatorium Hotel

      Hoe organiseer je de spoelkeuken van een hotel als je 24 uur per dag vaat hebt? Dat weet het Conservatorium Hotel in Amsterdam

      Bekijk de case
    • Ruff Golf

      De locatie van Ruff Golf opent in januari 2025 zijn eerste Nederlandse vestiging, waarbij de spoelkeuken is uitgerust met toekomstbestendige RHIMA vaatwassers.

      Bekijk de case
    • Cabrio

      De herbruikbare kunststof glazen krijgen bij Cabrio een VIP-behandeling met de RHIMA WD-4 Plus glazenwasmachine

      Bekijk de case
    • Brut172

      Sterrenchef Hans van Wolde vertrouwt op de eenvoud en betrouwbaarheid van RHIMA machines

      Bekijk de case
    • Savor & Nosh

      Wanneer je een nieuw restaurant begint, zijn er vele keuzes die gemaakt moeten worden. Zo ook voor de spoelkeuken. Kies je voor een korventransportmachine…

      Bekijk de case
  • Grand Hotel Beatrix

    Volledig nieuwe spoelkeuken bij Grand Hotel Beatrix met focus op hygiëne en efficiëntie.

    Bekijk de case
    • Hotel Lutitia

      Het klassieke gebouw van Hotel Lutetia maakte het installeren van een vaatwasoplossing extra uitdagend. RHIMA bood uitkomst.

      Bekijk de case
    • Hotel Krasnapolsky

      Lees hoe RHIMA’s vaatwasmachines en slimme waterhergebruik-technologie ervoor zorgt dat ook de spoelkeuken naadloos aansluit bij het duurzaamheidsbeleid…

      Bekijk de case
    • Conservatorium Hotel

      Hoe organiseer je de spoelkeuken van een hotel als je 24 uur per dag vaat hebt? Dat weet het Conservatorium Hotel in Amsterdam

      Bekijk de case
    • Ruff Golf

      De locatie van Ruff Golf opent in januari 2025 zijn eerste Nederlandse vestiging, waarbij de spoelkeuken is uitgerust met toekomstbestendige RHIMA vaatwassers.

      Bekijk de case
    • Cabrio

      De herbruikbare kunststof glazen krijgen bij Cabrio een VIP-behandeling met de RHIMA WD-4 Plus glazenwasmachine

      Bekijk de case
    • Brut172

      Sterrenchef Hans van Wolde vertrouwt op de eenvoud en betrouwbaarheid van RHIMA machines

      Bekijk de case
    • Savor & Nosh

      Wanneer je een nieuw restaurant begint, zijn er vele keuzes die gemaakt moeten worden. Zo ook voor de spoelkeuken. Kies je voor een korventransportmachine…

      Bekijk de case