Verminder verbruik van water, energie, vaatwasmiddel en arbeid

RHIMA voor horeca:

Met behulp van het RHIMA vaatwasconcept richten we uw vaatwasproces zo effectief en efficiënt mogelijk in. Want in zowel een kleine lunchroom als in een spoelkeuken van een groot hotel kan op de vaat veel kosten bespaard worden.

Denk aan verminderd verbruik van water, energie, vaatwasmiddel en arbeid. Daarnaast zorgen de professionele vaatwasmachines voor een beter werkkllimaat voor de afwasmedewerker ten aanzien van bijvoorbeeld ergonomie en temperatuur van de spoelruimte. Het optimaal inrichten van de spoelruimte kan daar nog verder aan bijdragen. 

Maak een afspraak

Succesverhalen

Neem een kijkje in de keuken bij horeca ondernemers en hun RHIMA vaatwasmachines.
  • Cabrio

    De herbruikbare kunststof glazen krijgen bij Cabrio een VIP-behandeling met de RHIMA WD-4 Plus glazenwasmachine

    Bekijk de case
    • Brut172

      Sterrenchef Hans van Wolde vertrouwt op de eenvoud en betrouwbaarheid van RHIMA machines

      Bekijk de case
    • Savor & Nosh

      Wanneer je een nieuw restaurant begint, zijn er vele keuzes die gemaakt moeten worden. Zo ook voor de spoelkeuken. Kies je voor een korventransportmachine…

      Bekijk de case
    • Leonardo Hotel

      Wat als je glazen wilt afwassen op een dakterras ver van de spoelkeuken? Kijk hoe Leonardo Hotel dit heeft opgelost.

      Bekijk de case
    • Juffrouw Tok

      Bij Juffrouw Tok leverde RHIMA met spoed binnen een paar dagen een nieuwe korventransportmachine

      Bekijk de case
    • Novotel Amsterdam City

      Novotel Amsterdam City zocht een machine met grote capaciteit

      Bekijk de case
    • Hotel Beveren

      RHIMA groeit mee met Van der Valk Hotel Beveren

      Bekijk de case
    • Veera

      De kracht van een voorwasmachine in een Indiaans restaurant waar veel rijst en curry's worden bereid.

      Bekijk de case
  • Cabrio

    De herbruikbare kunststof glazen krijgen bij Cabrio een VIP-behandeling met de RHIMA WD-4 Plus glazenwasmachine

    Bekijk de case
    • Brut172

      Sterrenchef Hans van Wolde vertrouwt op de eenvoud en betrouwbaarheid van RHIMA machines

      Bekijk de case
    • Savor & Nosh

      Wanneer je een nieuw restaurant begint, zijn er vele keuzes die gemaakt moeten worden. Zo ook voor de spoelkeuken. Kies je voor een korventransportmachine…

      Bekijk de case
    • Leonardo Hotel

      Wat als je glazen wilt afwassen op een dakterras ver van de spoelkeuken? Kijk hoe Leonardo Hotel dit heeft opgelost.

      Bekijk de case
    • Juffrouw Tok

      Bij Juffrouw Tok leverde RHIMA met spoed binnen een paar dagen een nieuwe korventransportmachine

      Bekijk de case
    • Novotel Amsterdam City

      Novotel Amsterdam City zocht een machine met grote capaciteit

      Bekijk de case
    • Hotel Beveren

      RHIMA groeit mee met Van der Valk Hotel Beveren

      Bekijk de case
    • Veera

      De kracht van een voorwasmachine in een Indiaans restaurant waar veel rijst en curry's worden bereid.

      Bekijk de case