Hoge efficiëntie met oog voor de afwasmedewerker

RHIMA voor bedrijfsrestaurants:

Of uw medewerkers het nu een bedrijfskantine of bedrijfsrestaurant noemen. En of er dagelijks 50 personeelsleden komen lunchen of meer 100 collega's er een warme avondmaaltijd nuttigen. Een snelle afhandeling van de vuile vaat is vereist.

Afwassen is de minst aansprekende cateringtaak. Extra aandacht is daarom nodig voor de inrichting van de werkplek. Dit betreft naast de routing onder meer kleurgebruik en beheersing van geluid en temperatuur. RHIMA heeft meer dan 50 jaar ervaring met het optimaliseren van vaatwasprocessen waarbij naast efficiëntie sterk rekening wordt gehouden met de afwasmedewerker. 

   MAAK EEN AFSPRAAK  

Succesverhalen

RHIMA adviseerde deze en meer organisaties over de beste oplossing voor hun bedrijfsrestaurant.
  • Secrid

    Bij Secrid wordt de vaat van de uitgebreide lunch en de kopjes uit de espressobar door RHIMA gewassen.

    Bekijk de case
    • Gasunie

      Via een lift worden dienbladen vanuit personeelsrestaurant met lopende band naar de vaatwasinstallatie in het souterrain gebracht bij selfservice personeelsrestaurant…

      Bekijk de case
  • Secrid

    Bij Secrid wordt de vaat van de uitgebreide lunch en de kopjes uit de espressobar door RHIMA gewassen.

    Bekijk de case
    • Gasunie

      Via een lift worden dienbladen vanuit personeelsrestaurant met lopende band naar de vaatwasinstallatie in het souterrain gebracht bij selfservice personeelsrestaurant…

      Bekijk de case