Advies op maat?

Wij helpen u graag +31 35 609 81 81 Neem contact op
icon Product Omschrijving

Vaatwaskorven 

RHIMA vaatwaskorven zijn niet alleen geschikt voor het afwassen van de vaat, maar ook voor transport en opslag en zijn dan ook een voorbeeld van het procesgerichte denken van RHIMA. De juiste vaatwaskorf kan breukschade aan servies en glaswerk drastisch verminderen

Verschillende type korven voor verschillende soort vaatwerk:

RHIMA vaatwaskorven komen in diverse vormen. Hieronder vindt u een algemeen overzicht van onze korven. Voor een volledig overzicht van onze korven bekijkt u onze brochure.

afwaskorf voor kopjes Universeelkorf 500 x 500 mm:
Deze korf is ideaal voor het wassen van kopjes en kommen. Deze korf is ook verkrijgbaar met 1 verlaagde zijde waardoor de kopjes makkelijk bereikbaar zijn wanneer de korf bijvoorbeeld wordt gebruikt in een korvenwagen. Dit is de zogenaamde servicekorf.

 

vaatwaskorf voor glas

Universeelkorf met vakverdeling 500 x 500 mm:
Deze korf met speciaal gevormde vakken is speciaal voor glaswerk. Afhankelijk van het type glaswerk, kan de juiste vakverdeling worden gekozen. Voor hogere glazen (bv wijnglazen) is het mogelijk om verhogingsranden toe te voegen. De vakverdeling en verhogingsranden staan erg stevig op de korf. De verhogingsranden zijn eenvoudig om zelf op- en af te zetten. 

afwaskorf voor bestek Bestekkorf 500 x 500 mm:
Deze korf is gemaakt voor het wassen van bestek. Door de kleinere ruimtes kan het bestek moeilijk door de korf vallen. Gebruik voor de zekerheid 1 universeelkorf onder de bestekkorf, zodat stelen niet vast kunnen komen te zitten in de mechanica. Was ook nooit meer dan 80 stuks bestek per bestekkorf.
 Meer tips....
bordenkorf

Bordenkorf 500 x 500 mm:
De bordenkorf biedt plaats aan 18 platte of 12 diepe borden afhankelijk van de belading van de korf. Door de opstaande vingers kan de bordenkorf ook voor kleinere dienbladen worden gebruikt.

korf voor dienbladen Dienbladenkorf 500 x 500 mm:
De dienbladenkorf is speciaal voor het reinigen van dienbladen die bijvoorbeeld ingezet worden in bedrijfsrestaurants. De korf is aan 1 zijde verlaagd zodat ook grotere dienbladen in de korf passen. Voor kleinere dienbladen kan eventueel ook een bordenkorf worden gebruikt.

Lees verder onder de foto's ->

Neem contact op
iconDocumentatie
Vaatwasmachine leasen? Neem contact op!
Neem contact op
Highlights
 

De bijzondere eigenschappen van de RHIMA vaatwaskorven:

Het lijkt een zo’n vanzelfsprekend product, maar de juiste vaatwaskorf kan het proces in uw spoelkeuken positief beïnvloeden. De vaatwaskorven van RHIMA hebben, ten opzichte van de meeste andere korven in de markt, 10 unieke eigenschappen:

  • Eenvoudig stapelbaar – voor een veilig transport en opslag.

  • 5 jaar garantie.

  • Thermoplastisch geheugen – als de korven warm worden in de afwasmachine kunnen ze iets vervormen, maar eenmaal afgekoeld komen ze weer in hun oorspronkelijke vorm.

  • Maatvaste korf – bij korventransportmachines voorkomt dit vast- lopen van de vaatkorven. Ook bij het stapelen van korven voor bijvoorbeeld opslag is dit van groot belang.

  • Wigvormige ribben – waswater ondervindt weinig weerstand.

  • Gemakkelijk te stapelen en vooral, te ontstapelen.

  • Ergonomisch geplaatste asymmetrische handvaten, waardoor beladen korven stabiel gedragen kunnen worden.

  • Rondom gesloten – warmte blijft langer in de korf wat zorgt voor snelle droging

  • Meerdere vakverdelingen en verhogingsranden - de korf is eenvoudig aan te passen naar ieder soort en formaat glazen.

  • Minimaal contact tussen glaswerk onderling door de unieke vakverdeling.

Voor meer informatie over de bijzondere eigenschappen van de RHIMA afwaskorven, klik hier.

Voor het bepalen van de juiste vakverdeling kunt u bij ons een zogenaamde maatvoeringshulp aanvragen, waarmee u gemakkelijk de grootte van de vakverdeling en het aantal verhogingsranden kunt bepalen. Neem daarvoor contact met ons op. 

Korvenbedrukking

Door een uniek systeem kunnen we een bedrukking/codering op de korven aan laten brengen. De bedrukking/codering kan verschillende glazen aanduiden, een eigen logo of adres en is beschikbaar in verschillende kleuren. De bedrukking/codering is ideaal voor bijvoorbeeld cateringbedrijven. Vraag naar de mogelijkheden.

icon Technische
specificaties