Advies op maat?

Wij helpen u graag +31 35 609 81 81 Neem contact op
icon Product Omschrijving

Volautomatisch debrasseren en sorteren van vaat

De speciale debrasseer- en sorteerstations zijn ontwikkeld om het sorteerwerk te reduceren en ergonomisch te optimaliseren. Afhankelijk van het type keuken van de klant kan de bediening/het afwaspersoneel de vaat die uit het restaurant komt eenvoudig in de korven uitsorteren. Een volle korf wordt eenvoudig naar achteren geschoven op de transport- of rollerband. De band transporteert de korf automatisch naar de vaatwasmachine. De roestvrijstalen roosters waar de korven op rusten zijn eenvoudig te verwijderen en kunnen in de vaatwasmachine worden gewassen. De korven kunnen op het sorteerstation zowel naar achteren als opzij worden geschoven.

Lees verder onder de foto's ->

Neem contact op
iconMedia

Documenten

Sluiten

RHIMA speciaal debrasseer/sorteerstation

RHIMA speciaal debrasseer/sorteerstation

RHIMA speciaal debrasseer/sorteerstation

RHIMA speciaal debrasseer/sorteerstation

RHIMA speciaal debrasseer/sorteerstation

RHIMA speciaal debrasseer/sorteerstation

RHIMA speciaal debrasseer/sorteerstation

RHIMA speciaal debrasseer/sorteerstation

RHIMA speciaal debrasseer/sorteerstation

Wat is de beste indeling voor uw spoelkeuken?
Gratis advies!
Highlights
 

De RHIMA productlijn bestaat uit drie typen debrasseer- en sorteersystemen. Een volautomatische unit met motor aangedreven kettingband, een handmatig aangedreven systeem met gelagerde rollers en een volledig automatisch hoog-laag systeem gecombineerd met een dienbladentransportband. Al deze systemen kunnen tevens geleverd worden met handmatige of automatische hoogte verstelling voor alle niveaus afzonderlijk. Het allerbelangrijkste is dat met een groeiende hoeveelheid vaat het noodzakelijk wordt te investeren in een automatisch systeem om zo de personele inzet terug te dringen alsmede het ziekteverzuim te beperken. De automatische systemen kunnen zowel ingezet worden voor het debrasseren en sorteren door afwaspersoneel, bedienend personeel als ook door de restaurantbezoeker zelf.

Eenvoudig in onderhoud en ergonomisch

Bij het ontwerpen van de RHIMA sorteerstations is speciale aandacht besteed aan een makkelijk schoon te maken, ergonomisch en betrouwbaar station. Om een optimale hygiëne te kunnen garanderen zijn de tafel en pootstellen van roestvrij AISI 304 staal en de transportband componenten bestaan uit mechanisch en chemisch geteste materialen. Een lange levensduur van het automatische systeem is gegarandeerd door gesloten roestvrijstalen kogellagers en doordat alle electrische componenten in een aparte schakelkast zitten, ver van opspattend water. Omdat dit systeem speciaal is ontworpen om aan te sluiten op RHIMA korventransportmachines zijn de installatie en benodigde voorzieningen te combineren.

De open hygiënische kettingband met standaard bandspoelfunctie, het sorteerstation met standaard tafelsproeiing en voldoende afschot in het basin zorgen ervoor dat het systeem makkelijk schoon te houden is.

In een hoekmodel laat een iets sneller lopende bocht de korven iets uit elkaar de bocht passeren. Hierdoor wordt een soepel transport zonder haperingen gegarandeerd. De aparte meeneemnokken die de korven kunnen beschadigen zijn dus niet nodig. Korven worden zonder tussenstops de vaatwasmachine ingevoerd, waardoor de capaciteit niet vermindert.

icon Technische
specificaties