Advies op maat?

Wij helpen u graag +31 35 609 81 81 Neem contact op
icon Product Omschrijving

Sorteer- en debrasseersysteem op maat gemaakt

RHIMA levert niet alleen vaatwasmachines op maat, maar ook op het gebied van debrasseren en sorteren zijn er naast de hiervoor beschreven ‘standaard’ oplossingen nog veel meer mogelijkheden. Wij zijn in staat om een logistiek optimaal lopend vaatverwerkingstraject voor iedere situatie te ontwerpen en uit te voeren. Dit alles met inachtneming van de meest moderne HACCP normen. RHIMA gaat verder waar anderen stoppen.

Lees verder onder de foto's ->

Neem contact op
iconMedia

Documenten

Sluiten

RHIMA debrasseeroplossing op maat

RHIMA debrasseeroplossing op maat

RHIMA debrasseeroplossing op maat

RHIMA debrasseeroplossing op maat

RHIMA debrasseeroplossing op maat

Advies of maatwerk? Neem vrijblijvend contact op!
Neem contact op
Highlights
 

Wat uw situatie of vaataanbod ook is, RHIMA kan als geen ander een maatwerk oplossing ontwerpen. Wij gaan daarbij in automatisering verder dan u voor mogelijk had gehouden. Dit alles uiteraard investeringstechnisch verantwoord. Wij maken hiervoor zeer uitgebreide kosten-baten analyses.

Een vaatwastraject begint bij de inname. Wij ontwerpen transportbanden en liften voor alle denkbare afmetingen dienbladen, maar ook korvenliften behoren tot de mogelijkheden. Tevens kunnen wij liften ontwerpen en leveren voor het bufferen van vuile vaat, zowel dienbladen als vaatkorven. Door onze ruime ervaring en samen­werking met de grootste specialist in Europa op dit gebied (Diskomat uit Zweden) kunnen wij voor elke bouwkundige situatie een oplossing bieden. Wij zitten niet vast aan één merk of type lift, maar kunnen kiezen uit diverse mogelijkheden.
De transport- en sorteersystemen kunnen desgewenst uitgerust worden met automatische vuilverwerking. Ook als in uw situatie versnijding van het afval niet toegestaan is hebben wij een passende oplossing. Dit kan gaan van eenvoudige stand-alone units tot complete vacuum systemen door het hele gebouw. Deze systemen zijn luchtdicht, u hoeft het afval dus niet te koelen!

Met name voor de institutionele sector hebben wij een keur aan ontladingsmogelijkheden. Indien dit handmatig wordt gedaan kunnen wij vol-automatische wagenliften leveren. Het leeghalen van de transportwagens gebeurt dan altijd op de meest ergonomische hoogte. Wij hebben zelfs de mogelijkheid het ontladen van de voedselverdeelwagens volledig automatisch te laten verlopen. Er komt geen hand meer aan te pas!

Na het ontladen bieden wij u de keuze uit een aantal sorteermogelijkheden. Voor het handmatig sorteren vindt u in ons assortiment diverse ergonomische systemen, zelfs in hoogte verstelbaar (desgewenst geheel automatisch). Wat dacht u ervan om het sorteren aan de vuile kant en het beladen van de vaatwasmachines voor een groot gedeelte auto­matisch te laten verlopen? RHIMA maakt het waar.

Nadat de RHIMA vaatwasmachines hun werk hebben gedaan bieden wij u de keuze uit een ruim assortiment aan sorteersystemen voor schone vaat. Wat dacht u van onze unieke, hygiënische en ergo­nomische korvensorteerunit. Deze robot herkent de inhoud van de vaatkorf en plaatst deze automatisch in de daarvoor bestemde lowerator. Wij kunnen tot vier verschillende vaatstukken in korven automatisch sorteren.

Voor dienbladen hebben wij in ons programma diverse dienbladensorteerunits, of het nu gaat om één soort dienblad of acht verschillende; RHIMA biedt de oplossing.

Als u ervoor kiest om handmatig de vaat te sorteren kunt u kiezen voor een korvencarrousel. Deze wordt aan het plafond gemonteerd en transporteert de lege schone korven weer terug naar de vuile kant van de spoelkeuken. Niks geen stapels korven op de vloer of torenhoog opgestapelde wagentjes.

Biedt ons assortiment voor u niet de juiste of gewenste oplossing? Dan ontwerpen wij hem samen met u! Met uw en onze ervaring komen wij altijd tot de meest ergonomische, efficiënte en kosten­besparende oplossing.

icon Technische
specificaties