Advies op maat?

Wij helpen u graag +31 (0)35 609 81 81 Neem contact op
icon Product Omschrijving

Tijdens de lunch of diner is het bedienend personeel erg druk met het verkopen en serveren van eten en drinken. Dit betekent dat het neerzetten van vuil servies snel en makkelijk moet kunnen gebeuren. Om dit te bereiken heeft RHIMA een buffersysteem ontwikkeld voor hotels en restaurants.

iconMedia

Documenten

Sluiten

RHIMA carrousel systeem

Vaatwasmachine leasen? Neem contact op!
Neem contact op
Highlights
Taken van het bedienend personeel:
  1. Plaats het bestek in de voorweekwagen voor bestek.
  2. Schraap de etensresten van de borden in de afvalemmer met behulp van de schraper.
  3. Zet de borden, schotels en kommen op het onderste gedeelte van het carrousel.
  4. Zet glazen en kopjes op het bovenste gedeelte.
Taken van het afwaspersoneel:
  1. Sorteer de glazen en kopjes in de juiste korven. Zet de volle korven in de korvengeleiderssectie onder de tafel. Lege korven worden op het schap gezet. De borden worden op grootte gesorteerd en in stapels op de sorteertafel gezet.
  2. Indien nodig kunnen borden in een voorweekspoelbak gelegd worden.
  3. Als de drukste periode voorbij is begint het daadwerkelijke afwassen van de vaat. De glazenkorven staan klaar om op de transportband gezet te worden richting vaatwasmachine. Vervolgens kunnen de borden in korven en op de band gezet worden. Tot slot wordt het bestek twee keer gewassen: eerst plat en dan staand (ongesorteerd).
  4. De 180° bocht en een rollertafel geleiden de korven terug naar het afwaspersoneel om van de band gehaald te worden.
  5. De korven worden in korvenwagen gezet en de borden in cassettes op een borden cassettewagen voor transport naar de opslagruimte.
  6. In de opslagruimte wordt alles op de juiste plaats opgeslagen, zodat al het personeel weet waar specifieke items te vinden zijn. De juiste rekken voor opslag zorgen voor een makkelijke bereikbaarheid van alle spullen.
icon Technische
specificaties