Advies op maat?

Wij helpen u graag +31 35 609 81 81 Neem contact op
icon Product Omschrijving

Automatische hoog-laag sorteerunit

De RHIMA automatische hoog-laag sorteerunit met geïntegreerde dienbladentransportband biedt een ergonomische en efficiënte oplossing voor het sorteren van vaat. De dienbladentransportband wordt aanbevolen voor gebruik in personeelsrestaurants waar het sorteren van de vuile vaat niet door de klanten wordt gedaan.

Lees verder onder de foto's ->

Neem contact op
iconMedia

Documenten

Sluiten

RHIMA automatisch hoog-laag sorteersysteem

RHIMA automatisch hoog-laag sorteersysteem

RHIMA automatisch hoog-laag sorteersysteem

RHIMA automatisch hoog-laag sorteersysteem

Wat is de beste indeling voor uw spoelkeuken?
Gratis advies!
Highlights
 

Bij het dienbladentransportband sorteersysteem brengt de klant het dienblad met vuile vaat naar een dienbladentransportband in het restaurant. De band transporteert het dienblad automatisch naar de spoelkeuken. Daar werkt het personeel met een hoog-laagsysteem: ze pakken het afval eraf, schrapen de etensresten van de borden en sorteren de borden in de korven. Het dienblad blijft op de transportband en wordt uiteindelijk gestapeld op een dienbladenstapelaar, die gebruikt kan worden om vuile dienbladen te verzamelen. Op deze manier kan het wassen van dienbladen gedaan worden op de meest geschikte tijd, bijvoorbeeld na alle andere vaat.

Het automatische hoog-laag systeem heeft een korventransportband. Als de korf vol is, kan hij op de transportband geduwd worden, zodat de korf getransporteerd wordt naar de vaatwasmachine.

Ergonomisch

Werken met het hoog-laag systeem is ergonomisch. De hoogte van de dienbladentransportband wordt optimaal ingesteld bij de fabriek, waarbij de hoogte wordt geminimaliseerd, afhankelijk van de vaat die gebruikt wordt. Dit vakkundig ontworpen systeem zal onnodig reiken en andere onplezierige werkhoudingen helpen voorkomen. Onergonomisch draaien van de rug komt niet voor als men werkt met het hoog-laag systeem. Het personeel heeft ook de mogelijkheid tot zijwaartse bewegingen. Afhankelijk van de benodigde capaciteit kunnen er één of meerdere personen aan het hoog-laag systeem werken.

Automatisering en gebruikersvriendelijkheid verminderen de noodzaak voor personeel vergeleken met de traditionele systemen.

Hoog-laag systemen zijn altijd op maat gemaakt naar de wensen van de klant. Een grote hoeveelheid opties zorgt voor succes in elke afwas­keuken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RHIMA.

icon Technische
specificaties