Adviesprijs: € 3.440

Neem contact op met RHIMA voor de beste offerte. Offerte aanvragen
 • 345mm Doorvoerhoogte
 • 500x500mm Korfafmeting
 • 3 Wasprogramma's
icon Product Omschrijving

Betrouwbare RVS voorlader

De nieuwe RHIMA DWash T50 is een eenvoudig te bedienen en betrouwbare vaatwasmachine. Speciaal ontworpen voor bedrijven en organisaties waar behoefte bestaat aan een snelle en betrouwbare vaatwasmachine. Door zijn compacte afmetingen kan de machine zowel onder een aanrecht als vrijstaand geplaatst worden. Voor een verbeterde ergonomie is er een roestvrijstalen verhogingsbokje leverbaar.

Lees verder onder de foto's ->

Offerte aanvragen
iconMedia

Documenten

Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
 
Eenvoudige bediening

Standaard is de machine uitgerust met drie wasprogramma’s. Afhankelijk van de vervuilingsgraad en type vaat kan er gekozen worden voor een programmaduur van 70, 100 of 160 seconden. De machine kan naar keuze op warm water (maximaal 60ºC) of op koud water aangesloten worden. Bij een warm wateraansluiting kan een maximale capaciteit van 30 korven per uur gehaald worden en bij een koud wateraansluiting maximaal 12 korven per uur. Voor een vlotte organisatie is een aantal accessoires beschikbaar, zoals speciale korven, tafels, korventrolleys, waterontharders, etc.

Betrouwbaar, duurzaam en hygiënisch

De RHIMA DWash T50 is een echte professionele vaatwasmachine, geheel vervaardigd uit AISI 304-18/10 chroomnikkel roestvrijstaal. Elke wasbeurt voldoet aan de HACCP-eisen omdat de machine uitgerust is met een thermochrone besturing: hierdoor wordt gegarandeerd dat onder alle omstandigheden de temperatuur van het naspoelwater minimaal 82ºC bedraagt. Elke wasbeurt heeft dus een hygiënisch zuiver eindresultaat.

Wasmiddel- en naspoeldoseerunit

Voor een topresultaat en lage exploitatiekosten adviseert RHIMA het gebruik van RHIMA Pro Wash vaatwasmiddelen. RHIMA Pro Wash vaatwasmiddelen zijn ontwikkeld en worden geproduceerd conform de EU-richtlijnen. Daarnaast zijn deze producten uitvoerig getest op materiaalveiligheid. De machine is standaard uitgerust met doseerapparatuur en onze applicatiespecialisten kunnen u deskundig adviseren welk product voor uw vaat het beste is. Zo houdt u de kwaliteit van zowel machine als resultaat in één hand.

Veiligheid en het milieu

RHIMA Pro Wash vaatwasmiddelen worden verpakt in een bag-in-box met een veiligheidskoppeling. De bagin-box geeft in de afvalstroom een minimale belasting, binnenverpakking en kartonnen buitenverpakking worden gescheiden afgevoerd. Het aansluiten van de verpakking gaat met een veiligheidskoppeling. Hierdoor is het uitgesloten dat, bij normaal gebruik, de eindgebruiker met het product in aanraking komt.

Afvoerpomp

De RHIMA DWash T50 is standaard uitgevoerd met een afvoerpomp. Dit maakt het mogelijk de machinevrijwel overal te installeren.

Voltage en onthard water

Let op: de RHIMA DWash T50 is alleen leverbaar op 230V en dient altijd aangesloten te worden op water met een hardheid van maximaal 7°dH. Indien dit niet aanwezig is, kan RHIMA adviseren over een bijpassende waterontharder.

Standaard levering inclusief
 • wasmiddel- en naspoelmiddeldoseerapparaat
 • afvoerpomp
 • dubbel vuilfiler
 • 2 korven
 • bestekbeker
 
Accessoires
 • korven
 • roestvrijstalen verhogingsbokje
 • externe waterontharder

 

icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde

DWash T50

590 x 600 x 850

3200W/230V