Adviesprijs: € 5.380

Neem contact op met RHIMA voor de beste offerte. Offerte aanvragen
 • 400mm Doorvoerhoogte
 • 500x500mm Korfafmeting
 • 4 Wasprogramma's
icon Product Omschrijving

Voorlader voor reinigen van dienbladen, kratten etc

De RHIMA DR 52E is een moderne, professionele machine in een strak en praktisch design, speciaal ontworpen voor het afwassen van dienbladen, plateaus, kratten en keukenmaterialen.

Lees verder onder de foto's ->

Offerte aanvragen
iconMedia

Documenten

Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
 
Compact en veelzijdig

De DR 52E is een compacte bedrijfsvaatwasmachine die op veel plaatsen te installeren is. Door de geringe hoogte van slechts 85 cm kan de machine onder een werktafel of –blad geplaatst worden, maar vrijstaand is ook mogelijk. Een optie is om de RHIMA DR 52E op een roestvrijstalen verhogingsbokje te zetten. Hierdoor komt de vaatwasser op ergonomische werkhoogte te staan, waardoor de afwasmedewerker de machine kan in- en uitladen zonder te bukken. Dankzij de diepte van 64 cm is de DR 52E geschikt voor plateaus en dienbladen tot 40 x 60 cm. Door de krachtige waspomp van 650 watt is de machine tevens te gebruiken voor het afwassen van RVS keukenmaterialen, gereedschappen, kratten en materialen van Gastronorm- en Euronorm afmeting. En met behulp van een standaardkorf 50 x 50 cm is ook “standaard “ vaat- en glaswerk voor de DR 52E een fluitje van een cent.

Electronische besturing en hygiënisch

Door de electronische besturing heeft de DR 52E 4 wasprogramma’s (60, 120, 180 en 300 seconden). De 4 wasprogramma’s zijn qua tijd instelbaar volgens uw eigen voorkeur. Tevens is er een zelfreinigingsprogramma voor het interieur van de machine aan het einde van de werkdag.

Deze elektronisch bestuurde machine werkt eenvoudig d.m.v. tiptoetsen. Met één toets kiest u het gewenste programma èn start u dit programma. De rest gaat volautomatisch. Het bedieningspaneel toont het gekozen programma en de temperaturen van het waswater en van het naspoelwater. Altijd boven 85°C, conform HACCP. Zodoende heeft u tijdens het gehele wasprogramma controle over de juiste werking. De onovertroffen dynamiek van draaiende was- en naspoelarmen voorkomt het nadruppelen van waswater tijdens het naspoelproces. Met als resultaat een fantastisch zuivere vaat.

Betrouwbaar en duurzaam

De RHIMA DR 52E is geheel vervaardigd uit AISI 304-18/10 chroomnikkel roestvrijstaal.

Dubbelwandig en geïsoleerd

De DR 52E is geheel dubbelwandig en geïsoleerd uitgevoerd. Hierdoor straalt de machine weinig warmte uit (energiezuinig) en is bijzonder geruisarm. De machine is uitgevoerd met een diepgetrokken wastank. Dit betekent dat er geen lasnaden onder het waterniveau zitten en de hoeken afgerond zijn. Hierdoor krijgen achtergebleven etensresten geen kans zich in de machine vast te zetten. Het ingebouwde dubbelvuilfiltersysteem zorgt ervoor dat het waswater zo min mogelijk vervuild raakt. Dat dit hygiëneverhogend is spreekt voor zich.

Energiebesparende boiler

Als de machine niet constant wordt gebruikt, is het niet nodig dat de geïsoleerde boiler het naspoelwater constant op 85°C houdt. Over de hele dag gezien, staan de meeste machines langer standby dan ze effectief werken. Gedurende deze tijd schakelt de boiler terug naar een lagere standby-temperatuur, waardoor minder energie gevraagd wordt om de boiler op temperatuur te houden.

Standaard levering inclusief
 • Roestvrijstalen naspoelboiler
 • Ingebouwd naspoelmiddeldoseerapparaat
 • Dubbel vuilfiltersysteem
 • 1 RVS gereedschapshouder, 1 universeelkorf en 1 plateau-inzet

Accessoires
 • Roestvrijstalen verhogingsbokje
 • Ingebouwde waterontharder (DR 52ES)
 • Ingebouwde afvoerpomp
 • Externe wasmiddeldoseerunit
 • Vaatkorven
icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde

DR 52E (S) (optioneel met waterontharder, breaktank en naspoeldrukverhogingspomp)

600 x 680 x 850

6650W/400V