Adviesprijs: € 4.130

Neem contact op met RHIMA voor de beste offerte. Offerte aanvragen
 • 345mm Doorvoerhoogte
 • 500x500mm Korfafmeting
 • 4 Wasprogramma's
icon Product Omschrijving

Voorlader voor circa 60 maaltijden per dag

De RHIMA DR50 is speciaal geschikt voor horecabedrijven, bedrijfsrestaurants, schoolkantines, afdelingskeukens van instellingen en voor alle keukens waar de afwas tot circa 60 maaltijden per dag moet worden verwerkt. De machine heeft maar weinig ruimte nodig en is geschikt voor inbouw, maar kan ook vrijstaand als zelfstandige unit worden geplaatst.

Lees verder onder de foto's ->

Offerte aanvragen
iconMedia

Documenten

Deze machine leasen? Neem contact op!
Contact
Highlights
 
Betrouwbaar, duurzaam en hygiënisch

De RHIMA DR50 is een echte professionele vaatwasmachine geheel vervaardigd uit AISI 304-18/10 chroomnikkel roestvrijstaal. Elke wasbeurt voldoet aan de HACCP eisen omdat de machine uitgerust is met een thermochrone besturing: hierdoor wordt gegarandeerd dat onder alle omstandigheden de temperatuur van het naspoelwater minimaal 85ºC bedraagt. Elke wasbeurt heeft dus een hygiënisch zuiver eindresultaat.

230 of 400 volt aansluiting

De DR50 is aan te sluiten op zowel een 230 V aansluiting als op een 400 V aansluiting. U hoeft uw bestaande elektra installatie niet aan te passen aan de vaatwasser. Bij bestelling kunt u aangeven of de DR50 op 230 V of 400 V nodig is. De 230 V uitvoering wordt geleverd met een 3,0 kW boiler en de 400 V uitvoering met een 4,5 kW boiler. De prijs voor beide uitvoeringen is gelijk.

Korfafmeting 500 x 500 mm

Met behulp van diverse korven met een afmeting van 500 x 500 mm kan de RHIMA DR50 zowel servies, glaswerk als bestek reinigen. Deze kunststof RHIMA korven zijn van een zeer hoge kwaliteit. Er is keus uit een groot aantal verschillende korven voor het afwassen van vaatwerk, dienbladen en materialen. Voor glazen zijn speciale korven leverbaar met vakverdeling. De hoogte van het glas bepaalt de hoogte van de glazenkorf. Een groot voordeel hiervan is dat de korven niet alleen geschikt zijn voor het afwassen, maar ook ideaal zijn voor het transport en opslag.

Eenvoudige bediening

Model DR50 heeft 4 wasprogramma’s van 60, 90, 120 en 180 seconden. De machine kan tegelijkertijd een korf met koppen en een korf met schotels wassen. De onovertroffen dynamiek van draaiende was- en naspoelarmen voorkomt het nadruppelen van waswater tijdens het naspoelproces. Met als resultaat een fantastisch schone vaat. Door haar compacte afmetingen is deze vaatwasser geschikt voor onderbouw, maar kan natuurlijk ook vrijstaand geplaatst worden. Een optie is om de RHIMA DR 50 op een roestvrijstalen verhogingsbokje te zetten. Hierdoor komt de vaatwasser hoger te staan waardoor de afwasmedewerker de machine kan in- en uitladen zonder te bukken.

Leverbaar met ingebouwde waterontharder en/of afvoerpomp

Optioneel is de vaatwasmachine leverbaar met een ingebouwde waterontharder (DR 50 PLUS). Indien de machine wordt aangesloten op hard water (>5º dH), adviseren wij gebruik te maken van de ingebouwde waterontharder. Voor die plaatsen waar de waterafvoer gelijk of hoger zit dan de bodem van de wastank is een model met ingebouwde afvoerpomp leverbaar.

Standaard levering inclusief
 • Roestvrijstalen naspoelboiler
 • Ingebouwd naspoelmiddeldoseerapparaat
 • 2 vaatkorven (bordenkorf en universeelkorf) van 500x500mm
 • Bestekbeker

Accessoires
 • Wasmiddeldoseerunit
 • Afvoerpomp
 • Dubbel vuilfiltersysteem
 • Roestvrijstalen verhogingsbokje
 • Ingebouwde waterontharder
 • Vaatkorven
icon Technische
specificaties
RHIMA Model
Afm. (mm)
Aansluitwaarde

DR 50 (optioneel met waterontharder, breaktank en naspoeldrukverhogingspomp)


 

590 x 600 x 850


 


 

3650W/230V


5150W/400V